To głównie przestroga dla miłośników napędzania sobie licytujących aukcjami "od 1zł BCM" :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
I zamiast zajmować się bandziorami sądy zostaną zalane pozwami za negatywy z allegro...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
ja tam się bardzo ciesze z tego.
może jedne z drugim pomyśli następnym razem.
mattnick: trochę chyba nie rozumiesz..
chciałbyś wylicytować szkiełko którego ktoś nie ma?
mi to sie nie zdarzyło - acz nie chciałbym.
Skoro zarówno wystawianie jak i licytowanie na allegro to forma zawarcia umowy - to należy jej przestrzegać.
nie masz towaru - nie wystawiasz.
to moim zdaniem jasne.
![]()
Wreszcie coś pozytywnego w tym naszym "zakłamanym" kraju pod rządami błoniastych łap.
A swoją drogą to walka z allegro jest walką Dawida z Goliatem. Dla nich liczy się tylko kasa i nic więcej. Czy to jest normalne, że jedna osoba może mieć kilka kont ? Łapie taki negatywy to zakłada nowe i czyściutkie konto. I dalej robi innych w balona. No chyba, że się mylę i jedna firma w Kaczogrodzie może być zarejestrowana pod kilkoma adresami (nie mylić z filiami).
Wzrostem liczby spraw wpływających do sądów nie martwliłbym się zbytnio. Przecież sędziowie za to biorą pensję. Niech się mają się czym wykazać. W końcu to państwo Prawa i Sprawiedliwości. WIęcej spraw w sądach to więcej Prawa. A o Sprawiedliwości to porozmawiamy później, jak miną ich czasy i przestaniemy śnić koszmar w stylu Ptaków Hitchcooka.
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Mattnick: bandziorami zajmowac powinna sie policja, a sad osadzic ... sad powinien karac wszelkie bezprawie. W szczegolnosc oszustwa bo te dotykaja spoleczenstwo tak czesto, ze jest ono tolerowane (niestety) ... mamy wiec biznesmanow (po podstawowce bo glebokie kiszenie maja) i Andrju w rzadzie ...
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl