Póki co trenuje strzelanie z brzuchaPasek od aparatu owinięty wokół nadgarstka, obiektyw na 18 mm i tak sobie chodzę
Narazie muszę z kadrowaniem trochę potrenować
No to 777 - zakładaj nowy wątek, bo moich nikt czytać nie chce![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
sa takie bajery nakladane na obiektyw , ze focisz to co masz 45 stopni oboknikt ciebie nie bedzie podejrzewal , lub instalujesz nascrim monitorek , nie pamietam nazwy dokladnej , ale napewno jak bedzie was to interesowalo , to znajdziecie w necie
![]()
chyba 90 stopni
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
sa....ale to chyba strasznie duze wiec bedzie sie rzucalo w oczy...lipa
po 2 ciekawie jak to pogorsza jakosc zdjecia
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
No to jeżeli chodzi o reporterkę z szkoły, to:
1. Lekcja religii:
2. Trochę mnie swędzi...
3. Lekcja przysposobienia obronnego, temat o reanimacji. Niestety nie zrobiłem RAW-a i są miejsca prześwietlone.
4. Plecak się odpiął :P
Oczywiście mam też więcej zdjęć z szkoły z poprzednich dni, lecz wrzucam z Walentynek, gdyż są one najbardziej aktualne. Wcześniej bawiłem się prostymi i wąskimi kadrami, teraz są krzywe i szerokie.
Gdyby powstał battle na zdjęcie z szkoły, to oczywiście się piszę, chociaż i tak przegram :P
Na zdjęcia w korytarzu trzymam aparat na szyi. Jak trzeba to znienacka przykładam aparat do oka, kadruję i strzelam.
Proszę również o komentarz odnośnie mojej witryny- www.tomekk.pl
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez tom634 ; 18-02-2007 o 16:08
Witam,
trochę reporterki z szkoły z ostatnich dni:
1. Pierwszy dzień wiosny, pokaz sztuk walki:
Z pierwszego dnia wiosny standardowo zrobiłem około 500 zdjęć, kolegom przesłałem w RARze około 100 zdjęć, ale tu nie pokażę, bo wstyd
2. Jeden z kolegów miał urodziny, dostał tradycyjne 18 razy batem:
3. Potem trochę mu bolało (trochę "ahtystyczne", zastanawiałem się, czy nie dać portretu z wyciągniętymi rękami):
To tak na początek- jeżeli będziecie chcieli, to dam więcej lub zmienię temat do fotografowania.
Proszę również o krytykę.
Pozdrawiam.
Jakim sprzętem robisz?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Sprzęt jest w exifie. Czyli body takie jakie Ty masz![]()