Zalogowałem się kilka dni wczesniej ale jeszcze nie miałem okazji porządnie się pszywitac za co serdecznie pszepraszam..........!!!! Mam nadzieje że będe mógł pytac i korzystac z rad którymi zostane obdarowany!!!!! Zgóry Dzieki za miłe powitanie!!!
Zalogowałem się kilka dni wczesniej ale jeszcze nie miałem okazji porządnie się pszywitac za co serdecznie pszepraszam..........!!!! Mam nadzieje że będe mógł pytac i korzystac z rad którymi zostane obdarowany!!!!! Zgóry Dzieki za miłe powitanie!!!
To w takim razie ja takze powinienem sie przywitac, a tego nie zrobilem i strasznie mi wstyd![]()
Tak wiec witam wszystkich i jeszcze raz przepraszam
Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x
Zamieszczone przez rajmund1
![]()
No to my Was witamy zamiast chlebem i sola, szklem i blyskiem.
I niech Wam body lekkim bedzie.... zartuje oczywiscie... no ale trzeba miec fantazje![]()
![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
+ "pszepraszam" "Zgóry"Zamieszczone przez tpop
![]()
tpop & Vitez http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 (punkt 7)![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Ale mi głupio.Czuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy. Napewno będe sie starał
. Nigdy nie byłem mistrzem ortografi.Ale na samym poczatku taka wpadka....... to Lipa!
rajmund1 - mój komentarz nie był adresowany do Ciebie i nie ma żadnej wpadkiCzuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy. Niektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii
![]()
Arkan
Pentax K-5 II, Leica M9
Witaj na forum i sie nie przejmuj - ja jestem najwiekszym dysgrafem i jakos jeszcze mnie toleruja![]()
W rzeczy samej, ja nie słyszałem :wink: W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znaneZamieszczone przez Arkan
![]()