Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Wątek: Ostrość zdjęć makro Canon 100/2,8 USM

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Nie czepiam sie.. i uwierz mi nie mam wprawnej reki. RObiac fotki korpusu modliszki zdalem sie na pomoc AF a nie Manuala jak rzekomo powinno byc ! Myslalem ze skoro autor napisal "Jestem przyrodnikiem, a makrofotografia to część mojego warsztatu pracy. Z podobnymi przypadkami miałem już do czynienia " Ale moze tz zdazylo sie ze lekko przesunal obiektyw co i mnie sie zdaza. Zwlaszcza jak wyzwalasz migawke to jednak masz sile klapniecia lustra co tez powoduje lekkie drgania reki.! Ponogus, ja ten obiektyw mam od 2 tygodni i zrobilem nim moze 15-20 fotek w sumie! Wczesniej mialem Sigme 105!

To ze akurat zamiescilem foto ktore przed chwila zrobilem to tylko dlatego zeby autor mogl sprawdzic czy rzeczywiscie Canon jest nie teges. Ja rowniez uwazam ze nie jest perfekcjonista jesli chodzi o obraz i delikatnie mydli ale Canon na razie nic lepszego nie wydal! . Ja z moich obserwacji wywnioskowalem ze np Tamron 90 oddaje wiecej detali! Tyle ze mam niedobre doswiadczenia z tamronami dlatego wzialem Canona.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 14-02-2007 o 23:41
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów