Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: S1 - długość jednorazowego zapisu sekwencji video

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

Tzn. wydaje mi sie, ze wlasnie jedna z rewelacji co do S1 IS bylo to, ze filmy nie byly ograniczane softwareowo, a mozna krecic dlugie na ile starczy karta. Tak tez pisze na dpreview i tak mowi kolega Yasin... wiec chyba cos w tym jest
    Martin Gorczakowski

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Lucien zauwaz pewna niescislosc. Ty piszesz o karcie 256MB ja pisalem o karcie 1GB.
    Na 256 po prostu nie zmiesci sie wiecej niz 3 minuty w najwyzszej jakosci (proporcjonalnie, steve podaje dla 1GB ok 12 min, 256 to 4 razy mniej niz 1GB wiec ok 3 minuty sie zmieszcza) - dlatego tobie po 3 minutach przerywalo ale pewnie zostawalo jeszcze pare MB na kilka zdjec.

Tak wiec przestancie sie tu "glupkami" przerzucac bo obaj macie racje - lucien ma racje ze na 256MB wiecej niz 3 min nie nagra, yasin ma racje ze na 1GB nagra 12 min - oczywiscie caly czas przyjmujac maksymalna jakosc... a jest calkiem mozliwe ze obaj operujecie w roznej jakosci/rozdzielczosci filmow.
    I jednoczesnie ja mam racje ze na karte 2GB ni nagra 2GB (czyli np 24 minut) - a tylko max 1GB za kazdym razem (czyli ok 12 min) a nie 3 minuty .

Korek !
    Guest

Domyślnie

Ups Bez negatywnych emocji poproszę. Dzięki za wyjaśnienia i pozdrowionka.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów