Śmieszne ....
To jak byś porównywał Opla Astrę z Oplem Vectra...
Śmieszne ....
To jak byś porównywał Opla Astrę z Oplem Vectra...
jedno i drugie do d...
wiec to porownanie malo trafne :P
Problem tylko polega na tym, że Canon ma zbyt dobrych marketingowców i zbyt przebiegłych księgowych (od wielu lat są najlepszą na świecie maszynką do zarabiania pieniędzy w tej branży) żeby dać taka wtopę i tworzyć konkurencję we własnym kurniku. Owszem na pewno niedługo coś pokażą ale będzie to mistrzostwo świata w kastracji
. Także jak ktoś myśli że nowa puszka rozwiąże jakieś dylematy to jest dobrotliwym naiwniakiem. Przy czym w chwilach słabości ja się do tych ostatnich właśnie zaliczam
. I ciągle mam podobne pragnienia jak zacytowany kolega
. Zwłaszcza że ciśnienie na coś nowego u mnie stopniowo wzrasta.
Marantz - no bo taki wybór rozumie się sam przez się w tym systemie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cena spadła - faktycznie ale trwało to prawie 2 lata - a focić trzeba
- kto bedzie 2 lata czekał aż mu cena podpasuje? Zazwyczaj człowiek sie spręży pozbiera kasiorkę i jest szczęśliwym posiadaczem czgoś tam
Ja mam jedną zasadę jak już coś kupię, nie sprawdzam później cen - szczęśliwszy jestem
![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
28% to sporo. Mnie też korci żeby JUŻ to mieć. Ale jak to w życiu bywa pośpiech jest złym doradcą.
Nabyłem 5D w zeszłym tygodniu i stwierdzam, że zdecydowanie zbyt długo czekałem.
Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
Canon 24-70 f/2.8 L + 85 f/1.2 mkII L + Sigma 150 f/2.8 EX
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow