"""""Nie chwalę sie, że pracuję na Frontierze. To fakt. Ja wiem, że większość z was myśli, że jak się zmieniło w życiu trzy puszki, to jest sie juz geniuszem fotografii Panie Rafał32 a wszyscy laboranci to gnoje i nieroby i psują niesamowite zdjęcia, które w kompie są śliczne. nawet jest takie określenie: "labowy ludek". Faktycznie, nawet u nas masa ludzi jest z przypadku i o zdjęciach nie ma pojęcia za bardzo, ale cóż... ktoś musi robić za margines
I chciałbym poznać źródło wiedzy o wyższości laserów w 330, 340- bez złośliwości, po prostu chciałbym wiedzieć.
I jak zwykle- ktoś zadał pytanie, a potem zaczyna sie wojenka. Pax panowie pax...[/QUOTE]"""""""
1.Chyba jednak się chwalisz że pracujesz na FR 350.Tu cytat"W końcu pracuję na codzień przy FR350...."
2.30D to moja bodaj 7 puszka-i co z tego?Nic,dalej muszę się jeszcze uczyć-jak każdy.
3.Nie uważam że wszyscy laboranci to gnoje i nieroby-z racji tego że jestem hurtownikiem foto i zaopatruję wiele labów, mnostwo właśnie laborantów i kierowników labów albo właścicieli to po prostu moi b.dobrzy koledzy i sympatyczni klienci-stad też wiem że FR350 jest słabsza od 330,340.To że w Pile najlepszą maszyną jest 350 to trudno.W Poznaniu są już nowsze wynalazki.
Co do Viteza-to bez wazeliny ale często facet ma pojęcie o tym co pisze.I nie jest taki nerwowy żeby wszystkich pozabijał jak się z czymś nie zgadza.
100%racji PAX PAX.