-
Vitez- nie interesuje mnie ilośc Twoich... ale... tak dla śmiesznej matmy.
Jestes na forum 3,5 roku około...liczmy 1275 dni
Postów napisałeś ponad 13 tysięcy.
No nie ma siły- klepiesz ponad 10 postów dziennie, tylko mi nie wciskaj, że wszystkie są na temat. DZIESIĘĆ (ponad) to robi wrażenie. I źle odczytałeś moje intencje, więc może je przybliżę...
Skoro klepiesz tyle postów dziennie to myslałem, że bedziesz się czepiał każdego paproszka, każdej minimalnej różnicy, ale jak wspomniałem, może jednak subtelności tak bardzo Cię nie obchodzą.
Pytanie poza konkursem, czy ktoś ma więcej postów?
8)
Trampek- może mam sobie kupić znów 30d, żeby Cię zadowolić samplami? Sample to ja mam na papierze w albumie- zapraszam do Piły, to się podzielę. Ale zresztą...
http://trampek22.pl/www.zabawa/zabawa.html szumy widać. O reszcie się nie wypowiadam, bo jak słusznie zauważył Vitez- to fotograf robi i obrabia zdjęcia.
"Knock out"
...mmmmm... naprawde się nie podniosłem.
Nie chwalę sie, że pracuję na Frontierze. To fakt. Ja wiem, że większość z was myśli, że jak się zmieniło w życiu trzy puszki, to jest sie juz geniuszem fotografii Panie Rafał32 a wszyscy laboranci to gnoje i nieroby i psują niesamowite zdjęcia, które w kompie są śliczne. nawet jest takie określenie: "labowy ludek". Faktycznie, nawet u nas masa ludzi jest z przypadku i o zdjęciach nie ma pojęcia za bardzo, ale cóż... ktoś musi robić za margines 
I chciałbym poznać źródło wiedzy o wyższości laserów w 330, 340- bez złośliwości, po prostu chciałbym wiedzieć.
I jak zwykle- ktoś zadał pytanie, a potem zaczyna sie wojenka. Pax panowie pax...
Ostatnio edytowane przez Terrmos ; 04-06-2007 o 08:23
Uprawnienia umieszczania postów