Dziękuje m_o_b_y, nic to ciekawego, tak wrzuciłem, bo w temacie wątku mi się wydawało.
Tutaj jest kilka fot z tego ,,samolotowego bum''
Dziękuje m_o_b_y, nic to ciekawego, tak wrzuciłem, bo w temacie wątku mi się wydawało.
Tutaj jest kilka fot z tego ,,samolotowego bum''
Ostatnio edytowane przez himi ; 23-02-2008 o 13:40
himi - a ten pan policjant (7 zdjęcie) nie mówił czegoś w stylu 'tu nie wolno robić zdjęć' ?
bo tak wygląda..
Wygląda, efekt zamierzonypokazywał prokuratorowi ( z lewej) tor lotu...
w temacie ślubnym np niewidzialnym być głównie w kościele t walić trza lampą, bo jak nie to d razu od kościelnego,księdza przez organiste i gości wszyscy zwrócą na cię uwagę żeś se lampy nie właczył albo że sie zepsuła...![]()
Niestety postęp techniczny nie zawsze idzie w parze z zachowaniem funkcjonalności niektórych rozwiązań, nie wiem czy z którąś z cyfrówek można zrobić taki trik :-( (zdjęty pryzmat w Canonie F1 New)
Jeśli chodzi o zdjęcia przy których nie chciałem żeby ktoś wiedział że je robię najlepiej sprawdzał się Sony DSC-F828, przydał się też na kilku imprezach gdy przed sobą widziałem tylko głowy
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
LV z odchylanym ekranem. bez odchylanego też się sprawdza![]()
Ja mam inny problem - ostatnio duzo robilem zdjec na ulicy i zwlaszcza z elka wzbudzalem zainteresowanie wszystkich - chce jechac na ukraine ze sprzetem - wlasnie pozaklejalem wszystkie napisy canon i tym podobne czarna tasma izolacyjna - pozostala biala elka - chce biale elementy obkleic czarna tasma izolacyjna - zakleje dwa przyciski - af/mf i odleglosc ostrzenia - nie korzystam z nich. Chyba ze macie jakies inne propozycje zeby sprzet tak uwagi nie zwracal na siebie
Mniej sprzętu, więcej talentu.