Czy mozecie mi pomoc w identyfikacji kilku polskich siatkarek.Zdjecia te zrobilem w maju ubieglego roku podczas wizyty polskiej kadry w Stanach.
Serdecznie dziekuje i pozdrawiam![]()
Czy mozecie mi pomoc w identyfikacji kilku polskich siatkarek.Zdjecia te zrobilem w maju ubieglego roku podczas wizyty polskiej kadry w Stanach.
Serdecznie dziekuje i pozdrawiam![]()
Tak na szybko to tylko trzy. Pierwsza to na 100% Maria Liktoras , trzecia na 90% Milena Rosner, 4 Agata Mróz
Edit: 5tka to chyba Kamila Frątczak
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 02-02-2007 o 23:26
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Dzieki kami74 za Twoj glos, mam nadzieje ze jeszcze ktos potwierdzi watpliwosci i uzupelni brakujaca dwojke:-)
Na siatkarkach nie znam się zbytnio, ale może to ułatwi sprawę:
Maria Liktoras
Milena Rosner
Agata Mróz
Kamila Frątczak
Eeech, wy kibice od siedmiu bolesciA podobno ktos tu jeszcze na dodatek zajmuje sie zarobkowo fotografowaniem sportu... ale obciach
1. Maria Liktoras
2. Mariola Zenik
3. Milena Rosner
4. Natalia Bamber
5. Anna Baranska
Dzieki caravaggio, tak sie sklada ze bylem na meczu, ale miejsce mialem dosc odlegle - dlatego nie widzialem dokladnie twarzy.
Potwierdziles moje watpliwosci co do #4, tez sadzilem ze to Natalia Bamber(ale nie bylem pewien), ostatnio ogladalem mecz Muszynianki i " wylowilem" ja z grona zawodniczek.
Jezeli nam tak dobrze idzie to pozwole sobie zapytac jeszcze o dwie zawodniczki.
Caravaggio, raz jeszcze dziekuje i licze na Twoja znajomosc tematu:-)