Niedługo pojawi się CS3 , czy warto więc czekać na PL czy tez kupic EN ?
Czy istnieją jakieś zasadnicze różnice w pracy na różnych wersjach językowych ?
Obecnie używam 7 PL .
PL
EN
INNEJ
Niedługo pojawi się CS3 , czy warto więc czekać na PL czy tez kupic EN ?
Czy istnieją jakieś zasadnicze różnice w pracy na różnych wersjach językowych ?
Obecnie używam 7 PL .
Nie wiem dlaczego ale polskojęzyczne wersje programów graficznych jakoś źle na mnie działająSpolszczone nazwy niektórych narzędzi itp. - straszne. Pracuję na EN.
Jedyna sluszna wersja szopa to EN. Jak zasiadam do PL to zastanawiam sie co tlumacz mial na mysli. Polapac sie nie mozna, istny horror
EDIT:
W sumie to wiekszosc softu jak i system mam EN. Polskie wersje sa jakies takie niedorobione z regoly![]()
PS 7 mam EN i na nim pracuję najwięcej. Ostatnio miałem 'przyjemność' zasiąść przed CS'em PL i połapać się nie mogłem![]()
Ja używam CS 2, w angielskiej wersji językowej. Polska jakoś do mnie nie przemawia![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Mnie skutecznie, z uzywania spolszczen, wyleczyly polskie wersje Corela i AutoCada gdzies tak w 93/94. Polskiego PS-a nawet nie widzialem - nie odwazylem sie.
Ostatnie programy po polsku, jakie uzywalem, to byl zestaw do kosztorysowania i aplikacja do PIT-ow.
Tak, to wszystko EN. Photoshop tez.
5D
A czy jest różnica pomiędzy wersją EN , a CE ( PL ) przełączoną na EN ?
EN. Kiedys PL, ale EN wychodzi wcześniej... a trudno pamiętać oba nazewnictwa, wiec trzeba sie na cos zdecydować (nie wszytko sie robi skrótami).
Kos tu widze Drozdiemu robote podbiera.
U mnie CS2 EN, upgrade do 6 EN kupowany w PL (Deltasoft czyjakmutam).