Po pierwsze to prosze admina o nie usuwanie tematu.Z góry dziękuje.Już pisze o co mi chodzi,pracuje lampami studyjnymi i jeszcze nie dorobiłem sie "radia" do wyzwalania a więc wszystko na kablu i do aparatu,niestety pewien @#$%^@##$#@%%# pan nastąpił mi na kabel i nie dość że wyrwal "ale nie do końca" gniazdo w mojej 30d to mi się już drugi kabel uszkodził ,często sprzęt jest w "trasie" takie żeczy się dzieją.Mam wielką prośbe jako że objeździłem całe swoje piękne miasto "BIAŁYSTOK" w poszukiwaniu wtyczki "PC" ale nikt nie wie nawet o czym mówiebłagam o pomoc w załatwieniu wtyczek SAMYCH WTYCZEK PC bez kabli zam sobie zrobie kable takie jak będe potrzbowal .Niestety przeszukałem całe allegro i nie tylko nie moge na to trafic.Kolejny zakup kabla już mnie nie bawi bo to prawie 130zł "ELINCHROME" wole sam porobić kilka kabelków i mieć spokój,tylko brakuje mi wtyczki "takiej malutkiej"
. Jeżeli ktoś wie gdzie to można kupić to niech sie odezwie ,kupi a ja zwroce kase czy jakoś tak nawet kilka sztuk na raz.Ludzie ratujcie bo mi już ręce opadły.W was koledzy jedyna nadzieja.Czekam .