Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Cheerleading po amerykansku

Domyślnie Cheerleading po amerykansku

Pretekstem do napisania tego postu bylo obejrzenie meczu p.siatkowej pan pomiedzy Muszynianka i AZS Poznan. Nie bede komentowal tutaj gry siatkarek, natomiast chce sie odniesc do poziomu tzw. cheerleaderek. Kilkanascie lat temu(14) gdy jeszcze jako nauczyciel bawilem sie w sport szkolny to wlasnie takie panienki produkowaly sie w przerwach meczy koszykarzy w naszej szkole(sredniej), minelo 14 lat, ogladam pierwsza lige i widze ten sam poziom(czyli dno) co widzialem kiedys u siebie w szkole.
    Dla kontrastu, podam linka na strone gdzie jest zarejestrowany wystep cheerleaderek z amerykanskiej szkoly sredniej( byly to mistrzostwa stanowe w tym sporcie). Pochwale sie ze jedna z tych dziewczyn jest moja corka.
    http://s29.photobucket.com/albums/c2...Comp1st002.flv

Początki nałogu Awatar Ramirez

Domyślnie

Ciekawe, czy też mają tygodniowo 2x45 min WF-u na korytarzu

EDIT:
    Oczywiście wątek dotyczy ogniskowej obiektywu kamery, którą filmowałeś ten występ, bo jak nie to patrz: http://canon-board.info/showthread.php?t=19230
    Ostatnio edytowane przez Ramirez ; 02-02-2007 o 01:26

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Dopisz gdzieś w poście , że Canonem ten film zrobiłeś, bo czarno widzę dalsze istnienie tego wątku....
    Wini

Uzależniony

Domyślnie

ewentualnie Canon mogl byc sponsorem mistrzostw
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu

Domyślnie

Ten pokaz jest zdecydowanie mocno... amerykański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ramirez Zobacz posta
    Ciekawe, czy też mają tygodniowo 2x45 min WF-u na korytarzu

EDIT:
    Oczywiście wątek dotyczy ogniskowej obiektywu kamery, którą filmowałeś ten występ, bo jak nie to patrz: http://canon-board.info/showthread.php?t=19230
    Napisalem ten watek bo irytuje mnie fakt ze Polacy tak chetnie nasladuja ( zeby nie powiedziec malpuja)Ameryke - ale tylko w tym w czym nie powinni.
    A co do czasu i warunkow, to powinno sie to robic w ramach sks-u, i niech mi nikt nie mowi ze nie mozna, moc to chciec.

Jezeli chodzi o dziewczyny tutaj, to tygodniowo trenuja 2x90min, dodatkowo jezeli jest taka potrzeba to juz indywidualnie na wlasne konto i za wlasne pieniadze szlifuja elementy akrobatyczne.
    Zasadnosc tego watku na CB to jest taka sama jak kazdego innego...chociazby politycznego - czyli bezzasadna. No ale polityka to inna para kaloszy, na niej podobno wszyscy sie znaja.
    Co do filmu( zreszta dosc kiepskiej jakosci) to informuje ze nie bylem jego autorem.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Napisalem ten watek bo irytuje mnie fakt ze Polacy tak chetnie nasladuja ( zeby nie powiedziec malpuja)Ameryke - ale tylko w tym w czym nie powinni.
    Rozumiem Cię.
    Ale nie zawsze wychodzi to źle - może trochę zależy od podejścia. Osobiście miło wspominam ostatni mecz Polska-Niemcy w badmintonie, kiedy to w przerwach występowały ruchliwe dziewczyny podrygujące w rytm muzyki:
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 02-02-2007 o 09:47

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Takie małpowanie zawsze jest trochę komiczne, ale co też te nasze dziewczyny mają w przerwie meczu robić, tańczyć krakowiaka?
    Pozdrawiam

PrzemoC

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

W Polsce też można zobaczyć dobre występy, ja np kiedyś podczas gali bokserskiej byłem mile zaskoczony występem dziewczyn przed i podczas przerw, profesjonalny układ, dziewczyny zgrabne i dobrze tańczące, może nie było takiej akrobatyki ale oglądało sie super, walki już nie wzbudziły takich emocji :-)

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

kolejorz girls (jakby się debilnie nie nazywały) też są niezłe.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów