Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Cheerleading po amerykansku

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Zasadnosc tego watku na CB to jest taka sama jak kazdego innego...chociazby politycznego - czyli bezzasadna. No ale polityka to inna para kaloszy, na niej podobno wszyscy sie znaja.
    Zamykanie/usuwanie watkow zalezy tylko i wylacznie od subiektywnej oceny moderatorow (mozecie to nazywac kaprysami ). Ja to oceniam mniej wiecej tak: jesli watek dotyczy czegos co mozna fotografowac (cheerleaderki jak najbardziej da sie fotografowac ), pomaga w fotografowaniu lub bezposrednio/posrednio dotyka forum (np watki o dostepie internetowym) to zostawiam.
    Polityki nie ruszam, "bo tak".
    Reklamacje co do takiego trybu postepowania przyjmuje Hazan na PM.

Wystarczy przed napisaniem watku w Hydeparku przestawic myslenie z "chce cokolwiek o czymkolwiek napisac" (np 'elo ziomy zapisujta sie do nowej telefonii' ) na "czy ten watek dotyczy choc troche forum i/lub fotografii" a juz szansa na zamkniecie/znikniecie watku drastycznie maleje.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

imho jest w cholere wątków kompletnie nie dotyczących fotografi ze teraz nagle akcja "zamykania wątkow nie o fotografi" jest dla mnie smieszna!! Prosty i popularny przykład? Prosze bardzo -> "Dowcipy NIE o fotografi"

I jak cos to jestem za zmianą regulaminu
    Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    imho jest w cholere wątków kompletnie nie dotyczących fotografi ze teraz nagle akcja "zamykania wątkow nie o fotografi" jest dla mnie smieszna!!
    'Nagle akcja' ? Nie ma w tym nic naglego. To nie zadna nowa akcja. Takie watki byly i beda od zawsze zamykane/usuwane wg widzimisie moderatorow. Ja tak robilem od kiedy pamietam .
    Ot tylko sie co jakis czas komus nie spodoba i nagle wywleka to jak moze.

Dopiero zaczyna Awatar Woodart
    Miasto
    Chicago

Domyślnie

Kiepskie, ale tylko takie mam z cheerleadinkami
    rebel xt + kit;C 28-105 1:3,5,4,5 usmII;C 100-300 1:4,5-5,6; kenko pierścienie pośrednie; 420ex; sherpa 600; Tyskie 0,5l

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów