Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: problem z serwisem canona

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Tych na zytniej to ja znam od baaardzo dawna W tygodniu wysylam srednio 10 aparatow do nich
    Nie zawsze jest tak zle jak by sie wydawalo czesto naprawili mi nawet sprzet porzadnie rozjechany i to na gwarancji Tak wiec ogolnie powiedzmy ze za kilka baboli jakie im sie trafialo zrobic nie bylo tak zle (czasem przeciagaja troche z naprawami ale to robia wszystkie serwisy).

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fi5h
    W tygodniu wysylam srednio 10 aparatow do nich
    Moze dlatego masz lepsze doswiadczenia niz niehurtowi uzytkownicy?

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Sam nei wiem, wydaje mi sie ze lepiej powinni wlasnei szanowac takiego malego detaliste/usera ktory przyjdzie z problemem.
    Jak ja im wysle w ciagu miesiaca 35 aparatow to jak maja poslizg w naprawie 10 to mnie to nie zrobi specjalnie bo wiem o tym ze oni tak pracuja i z tym sie licze. Jak uzytkownik jakis pojdzie z aparatem do serwisu i nie zrobia na czas lub zrobia jakos go "zaocznie" nie zagladajac naprawde do niego, to ma wielki zal i zadaje sobie pytanie "czemu mnie to spotyka" dla takiej osoby wali sie swiat nagle Moze dlatego ze mam inne podejscie to widze ten serwis inaczej

Na pocieszenie powiem ze z innymi serwisami jest jeszcze gorzej, a z niektorymi to jest tragicznie tak wiec w swetle innych serwisow i nas w Polsce to canon wypada nawet niezlem, powiedzialbym ze w czolowce tych lepszych

andy28
    Guest

Domyślnie

Panowie jastem przerażony tym co piszecie Po waszych wypowiedziach wygląda na to że każdy ma jakis problem ze sprzetem Canona !! Co to może znaczyć ? Ja mam od nie dawna D20 i jestem pełen obaw ze tez spotkają mnie takie kłopoty ! czy to jest reguła że trzeba naprawiać nasze Canony ? Przecież ten sprzet nie jest taki tani i jest najwyszszej klasy do cholery! A po waszych wypowiedziach wyglada na to ze czesto co s nie działa tak jak powinno !!! Napiszcie czy taka jest prawdziwa rzeczywistość z Canonami czyli problemy problemy problemy !!!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

wiesz co, mysle ze nie ma reguły, wszystko sie psuje...

canon dość czesto wypuszcza do sprzedazy nowe modele, na tyle czesto ze tak naprawde nie ma dosc czasu na nalezyte przetestowanie, stąd moze coraz więcej problemów z nowymi konstrukcjami,

kiedys apart był urzadzeniem strikte mechanicznym, dzis coraz wiekszy procent konstrukcji opanowuje elektonika a znią i nowe problemy typu np. nieszcesne błedy w oprogramowniu...

reasumując,myslę ze nie ma co demonizowac, ot postęp

Początki nałogu Awatar Cychol
    Miasto
    Reading

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andy28
    ...wygląda na to że każdy ma jakis problem ze sprzetem Canona !! Co to może znaczyć ?
    ... to znaczy, że czytasz tylko tych co mają problemy, ja o problemach nie piszę (jak i wielu, wielu innych) bo ich nie mam.

Pozatym to wysoko zaawansowane technicznie urządzenia i więcej kłopotów sprawia ich prawidłowa obsługa, czytanie i stosowanie sie do instrukcji itd, a że czasem się psują? Takie jest życie, a im urządzenie ma więcej elementów tym jest większe prawdopodobieństwo, że coś nie zadziała...
    pozdrawiam

andy28
    Guest

Domyślnie

To sie ciesze ze nie wszyscy maja problemy No bo czytając o tym servisie Canona to sie przeraziłem. he he

Ja jestem początkujacym na lustrzance cyfrowej i dopiero poznaje jej mozliwosci !

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andy28
    Po waszych wypowiedziach wygląda na to że każdy ma jakis problem ze sprzetem Canona !
    Nie kazdy. Ja ze swoim zestawem nie mam zadnych problemow - wszystko smiga 8) .

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

jest taka firma w Warszawie: http://www.fotoservice.pl/www/index.php

jest tam napisane ze od 1989 są autoryzowanym serwisem canona
    miesci sie na ul. Nowogrodzkiej
    widziałem pracownika tej firmy który naprawiał aparaciki
    we Wrocławiu podczas targów pod koniec zeszego roku

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

coz moge powiedziec z reka na sercu ze sprzet canona psuje sie o wiel wiel wiel wiel razy rzadziej niz innych firm. Znam to z doswiadczenia. Zebyscie wiedzieli jak sypia sie aparaty HP czy Kodaka O olympusach nie wspomne bo to standard chyba

Pod tym wzgledem Canon wypada naprawde BDB

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów