Zobacz wyniki ankiety: Co robisz po kupnie nowego sprzetu fotograficznego ?

Głosujących
246. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 73

Wątek: Co robisz po kupnie nowego sprzetu fotograficznego ?

Domyślnie

ja, podobnie jak Vitez, jako podróba prawdziwego Polaka muszę przyznać się, że też zawsze najpierw czytam instrukcję, często jeszcze nawet przed otrzymaniem upragnionego sprzętu. Dzięki temu nie zadaję głupich pytań na CB
    tylko zastanawia mnie jedno, co mi dało przeczytanie "instrukcji" od osłony przeciwsłonecznej?!?
    www.danielczyk.net

EOS 30D | EF 28-135/3.5-5.6 | EF 85/1.8 | 580EX II | torba LOWEPRO | SANDISK ULTRA II 2GB| filtry B+W MRC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imaginee Zobacz posta
    tylko zastanawia mnie jedno, co mi dało przeczytanie "instrukcji" od osłony przeciwsłonecznej?!?
    Jak ja zalozyc zeby nie polamac i po co ja wlasciwie kupiles .

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak ja zalozyc zeby nie polamac i po co ja wlasciwie kupiles .

dlaczego uwazasz,ze ktos moze nie wiedziec do czego jest oslona przeciwsloneczna? czyzbys mial probelmy z zakladaniem takich rzeczy jak oslona przeciwsloneczna i nie wiedzial do czego sluzy ze radzisz to innym? no chyba.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan7770 Zobacz posta
    dlaczego uwazasz,ze ktos moze nie wiedziec do czego jest oslona przeciwsloneczna? czyzbys mial probelmy z zakladaniem takich rzeczy jak oslona przeciwsloneczna i nie wiedzial do czego sluzy ze radzisz to innym? no chyba.

Bo niektórzy mają problem i z osłoną... poza tym przeczytaj post Viteza jeszcze raz
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan7770 Zobacz posta
    Czyli co? Producenci, ktorzy daja instrukcje do tego typu rzeczy traktuja z gory uzytkownika jak glupka?

Zablokowany

Domyślnie

producent musi zakladac kazda ewentualnosc.takie rzeczy kupuja takze idioci.
    no ale juz radzic to kolegom z forum,oczywiscie ironicznie,chcac wykazac,ze sie jest takim madrala,to dla mnie niskie.niech vitez da sam sobie ostrzezenie za traktowanie innych z gory.gdbyby vitez nie byl moderatorem to czerwone kartki by mu lecialy az milo,gwarantuje.

niektorzy potrzebuja zeby ktos im przeliterowal,co to znaczy przeciw-sloneczna. ale to maly odsetek i nie nalezy bez powodu traktowac tak kolegow z forum.
    niektorzy nie wiedza,jak wlozyc wtyczke do gniazda,wiec i to musi byc opisane w instrukcji.
    ale jakby ktos tutaj napisal,jak podlaczyc kabel od ladowarki do gniazdka to zostalby wysmiany. i wiem,kto pierwszy by go wysmial.

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    ... poza tym przeczytaj post Viteza jeszcze raz
    nie mam zamiaru.nic tam ciekawego nie ma.
    Ostatnio edytowane przez dan7770 ; 30-07-2007 o 23:21 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Czyli co? Producenci, ktorzy daja instrukcje do tego typu rzeczy traktuja z gory uzytkownika jak glupka?
    nie. ale brak instrukcji to doskonała furtka w procesie o odszkodowanie. powód ? jakikolwiek. czym głupszy tym lepszy. z tego też powodu mozna spotkać na żelaskach napisy 'nie prasoać na sobie"

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    nie. ale brak instrukcji to doskonała furtka w procesie o odszkodowanie. powód ? jakikolwiek. czym głupszy tym lepszy. z tego też powodu mozna spotkać na żelaskach napisy 'nie prasoać na sobie"
    wlasnie w tym rzecz. chociaz jak widzisz po wczesniejszych wypowiedziach,nie bez kozery sa i takie zapiski. sa ludzie,dla ktorych takie informacje moga byc kluczowe. np. potrzebuja wiedziec,do czego sluzy oslona przeciwsloneczna. napewno tez poszukuja zapisu w stylu 'aparat ten sluzy do robienia zdjec'.bo nie wiedza,co i po co kupuja. a co gorsza uwazaja,ze inni tez na to choruja i ich laskawie 'edukuja',robiac z siebie ....... (kazdy dopisze sobie wlasciwy epitet wedlug uznania)

Coś już napisał

Domyślnie

dan7770, dziękuję za poprawienie humoru na noc.

Zablokowany

Domyślnie

prosze bardzo.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów