A mi się najbardziej podoba namaszczenie z jakim narrator wypowiada "i ef fajf handred ef katr el aj es ju es em"Normalnie dałbym głowę, że to jest made in gdzieś w ju-es-ej
A tak serio, to super filmiki... musiało to niedawno się pojawić, bo kiedyś już byłem na tej stronie pod kątem szukania informacji o produkcji obiektywów i było coś o wiele mniej... khem... "multimedialnego" ;-)
Do składania tych szkieł to ludzi w czepkach powinni zatrudniać :grin:
Ciekawe ile zarabia taki składacz? I czy dostaje jakieś bony do wybrania na Święta?![]()
No mi w tych filmikach brakuje ostatniej sceny: pickup z napisem "Canon" podjeżdżający do mnie pod dom ;-)
Nie wiedziałem, że stanie przy taśmie może dostarczać tyle satysfakcji i powodów do dumy... Nigdy nie zrozumiem Japończyków![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
A ja rozumiem... bo pracuje w japonskiej firmie .. i bylem w takim zakladzie co funkcjonuje w jeszcze bardzie sterylnych warunkach niz produkcja obiektywów ..... przechodzilo sie przez specjalne komory (sluzy) gdzie bylem oddsysanych z wszelakich pylkow, neutralizawane byly jakims bezzapachowym dymkiem uzyte - kremy, lakiery, zele i lotne deodoro...:-D
a na aparat dostalem specjalny pokrowiec.... wygladajacy jak te z ewa-marine aby mu to lotne oddymianie nie zaszkodzilo ..
a potem mi wytlumaczono ze ten dymek sprawia ze wszystko jest jakoby naelektryzowane i trzyma sie Odymionej rzeczy przez 10 godzin jesli sie oddymisz innym dymkiem ....
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Ogólnie odpowiedź na pytanie w temacie jest prosta: Bierze się plastik, robi z niego tubę, z przezroczystego soczewki, na których pisze się "szkło", trochę elektroniki... :P
Joke.
(Wolę pisać joke, bo bardzo mało ludzi ma tu poczucie humoru)
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3846682.htmlNie wiedziałem, że stanie przy taśmie może dostarczać tyle satysfakcji i powodów do dumy... Nigdy nie zrozumiem Japończyków
co do canona ... nie chcialbym widziec jak skladaja kit-a![]()