Kingston to porzadna firma i mam gwarancje na 5lat na 1024MB karte CF High Speed. I to mi w zupelnosci wystarczy
Kingston to porzadna firma i mam gwarancje na 5lat na 1024MB karte CF High Speed. I to mi w zupelnosci wystarczy
W pamieciach do PC-tow rzeczywiscie porzadna. Ale w kartach do aparatow to ja z najwieksza iloscia narzekania spotkalem sie wlasnie w przypadku Kingstonow.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Kingston to firma produkująca karty pamięci obecnie bardzo popularna, ale nie jest może najlepsza.NAtomiast daje długą gwarancję na swoje wyroby i to jest dla mnie najważniejsze.
Ja i tak się przejechałem, bo kupiłem High Speed i przepłaciłem 90 zł.A do EOSA 300D nie ma to najmniejszej różnicy.
Ale zawsze jak dane zgrywam na kompa czy zczytuję za pomocą czytnika to różnica jest.
A co da Ci gwarancja, jak przy kopiowaniu z karty okaże się, że w plikach są błędy?? a ujęcia już nie powtórzysz???
pozdrawiam
dokladnie to sie u mnie zdarzylo.. jakies po 3-4 miesiacach od kupienia karty kingstone 512 Elite Pro zaczely pojawiac sie bledy na niej.. a dokladnie czesc zdjec jest poszatkowana lub nie nadaje sie do odczytu..Zamieszczone przez Cychol
Wymienili mi na nowa sztuke ale dokupilem Sandiska Ultra 2 i na niej wszystko smiga jak trzeba.. do kingstone`a nie mam juz zaufania..