-
Slider to naturalne, że logiczne wydaje się kupienie czegoś u kogoś kto sprzedaje tylko to, powinien się na tym znać itp. Sam się nie raz nad tym zastanawiałem, ale wychodzę z założenia, że to ten sam sprzęt. Odpukać, coś się stanie - odsyłają do tego samego serwisu. Czy zakup udany? Normalny, taki sam jak w każdym innym sklepie, jeszcze działa. Hmmm, chcąc nie chcąc zgodzę się z Tobą, że mimo wszystko pewniej czułbym się kupując w profesjonalnym sklepie, wiesz...ta świadomość ...
i rozumiem Twoją ostrożność przed zakupami w marketach. Nawet ponoć specjaliści śmieją się jak ktoś kupuje tv w Realu, komputer w Auchanie..... i pewnie lustrzankę w Cerfurze
Spływa to po mnie, dopóki działa nie będę narzekał nawet jakby była z rynku.
Co do ceny to kosztowała mnie 2299 zł. Dużo? Mało? Nie wiem, nie kojarzę cen z innych sklepów na tamten dzień, to był pełen spontan
A jak się ma cena do jakości ? Tak jak pisałem wcześniej, jestem amatorem i to mój pierwszy kontakt z lustrzanką, nie wiem jak prezentują się inne popularne modele, niektórzy narzekają na to jak leży w dłoni, na rozmieszczenie przycisków itp. Jak dla mnie to lustro leży w dłoni idealnie, a do przycisków się dostosowałem, nie miałem już zbytnio wyboru
No i porównania. Specyfikacje sprzętu znajdziesz sobie bez problemu, według mnie nic się specjalnie nie wyróżnia w tej cenie. Ilość pixeli? Wielkość lcd? Eeee....takie pierdoły. Nie o to w tym chodzi. Bardziej boli mnie niewiedza o sztuce fotografii, ale to całkiem inny temat. Jak widać z prezentacji zdjęć robionych 450D, nawet te z kita nie są najgorsze, przynajmniej mnie jeszcze satysfakcjonują, i pewnie minie dużo czasu zanim sam wykorzystam możliwości tego kitowego słoiczka, i osiągnę jakiś tam poziom.
Pozdrawiam
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów