niby miala byc rozgrywka eos33 vs. eos50 a jak sie dołączy zenit to juz prawie bitwa ideologiczna... ostatecznie moge sie dolaczyc z moim eosem 300 z zakupionym w sobote batterypackiem zeby pokazac ze puchy bez bp sa nic nie warte ;>
niby miala byc rozgrywka eos33 vs. eos50 a jak sie dołączy zenit to juz prawie bitwa ideologiczna... ostatecznie moge sie dolaczyc z moim eosem 300 z zakupionym w sobote batterypackiem zeby pokazac ze puchy bez bp sa nic nie warte ;>
I. Moja propozycja tematu: "Poranek w wielkim mieście" - oczywiście wielkim w sensie krajowym, nie proponuje wycieczki do Nowego Yorku czy Tokio, w celu wykonania zdjęcia na battle ;-)
II, Termin, proponuje do końca lutego - to jednak klisza i szkoda, w razie "W", wypstrykac na wariata reszty rolki dla dwóch czy trzech fot do wybrania na battle.
Co Panowie na to??
Ja nie mam nic przeciwko poszerzaniu listy uczestników battle, będzie jeszcze ciekawiej ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Można się jeszcze dopisać do bitwy :-D ? Termin mi bardzo odpowiada, nie trzeba się śpieszyć. A puszka, Olympus dla odmiany ;-)
No ja nie mam nic przeciw, trzeba na opinię CASE'a poczekać.
Inna sprawa że ten temat i termin to tylko moja propozycja.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Teraz dopiero przeczytałem wątek poprzedzający battleW takim razie Wy będziecie gwiazdami tego battla
a ja czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;-)