Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 116

Wątek: [Battle] Poranek w wielkim mieście: MacGyver vs CASE vs chavez vs an_zak vs Bagnet007

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Pierwsza dwójka mocno odstaje od pozostałych. Trzy kolejne - delikatnie mówiąc - przeciętne.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla mnie najlepsze 2. W pierwszym przeszkadza mi to, że bańka w większości na ciemnym tle, a kawałek wystaje na jasne obcinając przechodniom głowy. Ale ja się nie znam.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Absolutny numer 1 to zdjęcie numer 1
    To oczywiście tylko moja opinia.
    Zdjęcie nr 2 tez daje po garach
    Mój głos poszedł na zdjęcie 1.
    Chciałbym oglądać więcej zdjęć na poziomie 1 i 2 w naszych battle.
    Pozdrawiam autorów - ktokolwiek to jest

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

dodam ze chcialbym zyc w takim wielkim miescie, ktore ma tak spokojne i bezludne ranki jak na zdjeciu nr 1
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Coś już napisał
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Najładniejszą fotografią jest jedynka i na nią zagłosowałem, ale tutaj trzeba utożsamiać 'wielkie miasto' z Krakowem, żeby fotografia była 'na temat'.

Co do reszty - podoba mi się też dwójka, ale jak dla mnie ma mało elementów świadczących o tym, że jest to poranek. Niegłupia jest te trójka, te dwie osoby idą i zaraz spotkają się w jednym punkcie, przez co fotografia wg mnie robi się dynamiczna, niestety cały efekt psują czarne cienie (kurtka dziewczyny zlewa się z miejscem na.... koła? tramwaju) oraz fakt, że dwie z trzech osób mają odwrócone twarze. Gościu z "Metro" na plecach także sugeruje, iż fotpgrafia przedstawia poranek.

Dwie ostatnie zupełnie mi nie podchodzą.
    - Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
    - Używam Nikona.
    - Płoń heretyku!

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

To jest walka ładnego zdjęcia z dobrym ujęciem charakteru poranka w wielkim mieście. Zdecydowanie dwójka, chociaż ma jeden mankament, brak mocnego i wyrazistego motywu jednoznacznie mówiącego, że to poranek. Dynamika ujęcia dobrze oddaje charakter wielkiego miasta. Jedynka ładniutka kolorystycznie ale za bardzo statyczna, kilka domów wyjętych z miasta, nie oddaje "wielkości".
    Dobry pomysł zdjęcia z kolporterem gazet, szkoda tylko, że takie wąskie, przez co nie oddaje do końca charakteru poranka w wielkim mieście. Ostatnie zdjęcie, no cóż bywają gorsze dni w życiu twórcy.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Gratuluję zwycięzcy, moje zdjęcie - drugie. Dziękuję za rywalizację i 60 oddanych na mnie głosów
    Ostatnio edytowane przez an_zak ; 08-03-2007 o 21:46

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Moja była trójeczka. Miałem jakieś pomysły ale nie zrealizowałem ich jak należy. Trudno, zdarza się :-) Dziękuje tym czterem osobom, które zagłosowały na moje zdjęcie.
    Gratuluje autorom dwóch pierwszych zdjęć, zdecydowanie zdominowały tego battla !

Miałem jeszcze jedno zdjęcie, które bardziej mi pasowało, ale koszmarne niedoświetlenie pierwszego planu spowodowało, że nie zdecydowałem się go wystawić:

Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 08-03-2007 o 21:58
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No więc muszę się przyznać do popełnienia pierwszego zdjęcia :-)

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    dodam ze chcialbym zyc w takim wielkim miescie, ktore ma tak spokojne i bezludne ranki jak na zdjeciu nr 1
    Chciałbym odpowiedzieć wcześniej, ale bym się zdradził. Na zdjęciu wygląda spokojnie, ale 20 minut wcześniej jakieś dresy mnie zaczepiały, bo bardzo im się spodobał aparat :wink:

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

no to tym wieksze gratulacje bo masz zdjecie ktore juz ma niejako swoja mala historie...
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów