Ja raz byłem na wypadzie, ale wyniki są takie sobie średnie. To jeszcze nie to. Jutro spróbuję znów wstać wcześnie...![]()
Ja raz byłem na wypadzie, ale wyniki są takie sobie średnie. To jeszcze nie to. Jutro spróbuję znów wstać wcześnie...![]()
system EOS
Jest tragedia, jeśli chodzi o pogodę.
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
Dziś wstaję, patrzę przez okno i??: Na szczęście być może w sobotę będą niezłe warunki.
Polecam Wam tę stronę : http://meteo.icm.edu.pl/
Uaktualnia się raz na kilka godzin i zazwyczaj następny dzień się sprawdza o ile nie ma szybkich zmian pogody :wink:
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
ja juz zaliczylem wszystkie świty które chciałem... skany odbieram wkrótce, mam nadzieje ze będą dobre bo na następną rolkę juz nie ma kasy![]()
Ja dziś zaliczyłem poranek. Skany będą gotowe na wtorek. Mam tylko nadzieję, że migawka i pomiar światła działają poprawnie, bo to dopiero pierwsza rolka nim zrobiona :-)
Uprzejmie informuję, iż popełniłem już zdjęcie na battle... a Wam jak idzie?![]()
Ja też już jestem gotowy. Później wieczorem wyślę na battlowego mail'a. Dużo fajniejszy kadr wpadł mi do głowy już po zwinięciu filmu do kasetki, ale to też chyba nie jest tragiczne :-D
edit: Już wysłane.
Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 20-02-2007 o 23:01