Nie głosuję na swoje :P
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
uwazam ze jedynka najlepiej ukazuje PORANEK a poza tym drugie zdjecie jest najbardziej efektowne ale jednak... hm nie emanuje porankiem tak jak jedynka![]()
najlepsze z wystawionych zdjeć jest drugie, i nie ma co dyskutować na ten temat. najlepiej obrazuje poranek w mieście z wszystkich wysłanych prac.
nie ważny jest kolor żeby zobaczyć "kolory poranka" najwazniejszy jest pomysł i technika a tym wykazał się autor.
No cóż nie będę oryginalny mnie równierz najbardziej podobają się zdjęcia nr 1 i 2.
Za jedynką przemawia keg (kega?)piwa bo jak mówią "piwo z rana jak smietana" (-:
IMHO najlepiej poranek w mieście pokazuje zdjęcie numer 4. Technicznie idealne nie jest, można by rzec, że słabe. Ale dobry moment, korek, gazeciarz, samochód - wszystko co kojarzy mi się z porankiem w mieście - warszawskim porankiem, zatkanym miastem, gazetą za darmochę, itp. Kadr mi nie leży. Z głosem się jeszcze wstrzymam, ale narazie faworyt 4. Za ten moment. Nie za jakość![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
a ja krotki i zwiezle: zdecydowanie nr 1
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant