Pokaż wyniki od 1 do 10 z 135

Wątek: Opinie o Interfoto

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

to prawda. troszeczke zawyżają stan sprzętu. kupiłem tam najpierw 70-210/3,5-4,5, pisali że jest prawie jak nowy ale jak przyszedł to już na prawie nowego nie wyglądał. Ale obiektyw jak najbardziej sprawny. służył troche a teraz służy komu innemu. Drugim razem kupowałem nowy 70-200/4L , telefonicznie zapewniali że będą wszystkie papiery włącznie z oryginalną gwarancją, okazało się że wszystko doszło ale gwarancja nie doszła. Zadzwoniłem i powiedziano mi że przez nieuwage nie wsadzili gwarancji i natychmiast ją wysyłaja. Od tego czasu minęło już chyba kilkanaście miesięcy ale gwarancji jak nie ma tak nie ma. Całe szczęście że sprzęt super działa. Tak więc uczucia troszeczkę mieszane. Wszystko niby ok ale małe wpadki są. Mimo wszystko pewne jest że towar dojdzie a sprzęt będzie sprawny.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    Od tego czasu minęło już chyba kilkanaście miesięcy ale gwarancji jak nie ma tak nie ma. [...] Wszystko niby ok ale małe wpadki są.
    Male wpadki???
    Dla Ciebie brak gwarancji to jest 'mala wpadka' i 'wszystko niby ok'?
    Dziwne masz kryteria...
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Male wpadki???
    Dla Ciebie brak gwarancji to jest 'mala wpadka' i 'wszystko niby ok'?
    Dziwne masz kryteria...
    brak gwarancji oryginalnej! Już teraz nie chce mi sie w papierach szukać ale dają swoją gwarancję albo załatwiają serwis przez swój sklep na podstawie dowodu zakupu. I to własnie jest podpadające. Skąd ten sprzęt skoro brak oryginalnej gwarancji? Rozumie używkę ale mój wyglądał na nówkę.

Uprawnienia umieszczania postów