Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 135

Wątek: Opinie o Interfoto

Mieszany widok

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Wiem ze to opinie o interfoto sam tam nic nie kupowałem mam kumpla który tam brał on był zadowolony ja bym nie był, myślę że lepiej sprzęt przed kupnem obejrzeć, kumpel zwracał też 1 towar i z tym również nie było problemu ale lepiej się przejść i oblukać.

Pzdr.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Polecam trzymanie się od nich z daleka, na fakture do poprzedniej lampy czekałem 4 miesiące, kilkanaście maili, telefonów, a oni (właściwie p. Wieczorek) mieli mnie w d...e, po postraszeniu Urzędem Skarbowym,łaskawie przysłali, ale co mi nerwów zjedli to moje. NIE POLECAM!
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Domyślnie

genralnie to jest miło - ale zawsze jest miło jak klient zostawia kasę, jak wieszco chcesz kupić i ile za to można dać to kupuj, bo sprzęt mają ok jak najbardziej ale po prostu w niezbyt atrakcyjnych cenach, ja kupiłem tam 2 obiektywy wszystko ok cena może nie była super niska, ale miałem to na miejscu

Domyślnie

Ale ja mam do Warszawy ponad 300 km więc raczej nie mam możliwości obejrzenia sprzętu. Z tego co piszecie, chyba jednak pozostanie mi Fotoplanet.

Zadałem dwa razy pytanie, czy jest oryginalnie zapakowany, czy daje fakturę gwarancję i pl instrukcję, czy nie był używany. W odpowiedzi dostałem tylko, że sprzęt jest nowy. Z tego co piszecie to nowy to pojęcie względne dla tego Pana.
    Ostatnio edytowane przez AdamAGP ; 29-01-2007 o 23:37

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

zakupiłem parę rzeczy. Moja opinia nie odbiega od wiekszosci tu zaprezentowanych - trzeba być czujnym w kontaktach z w/w

PS. W Stodole już nie bywają
    Wini

Domyślnie

a może to wezmę wprawdzie bez gwarancji, ale już 150zł taniej, a gwarancja tylko na rok jest.
    http://www.allegro.pl/item158667491_...ce_krakow.html
    no i do katowic mam blisko.

Co onzaca RebelXT? to taki określnik 350d w Stanach?
    Ostatnio edytowane przez AdamAGP ; 30-01-2007 o 13:43

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamAGP Zobacz posta
    Co onzaca RebelXT? to taki określnik 350d w Stanach?
    Moja rada: nie kupuj wersji USA (czyli RebelXT), bo nie naprawisz za darmo w ramach gwarancji w serwisie na Żytniej.
    Po drugie masę Rebeli z USA to sprzęt refurbished - czyli fabrycznie odświeżony. W USA latwo oddać sprzęt do sklepu, sklep wysyła do Canona - oni naprawiają, czyszą wymieniają i odsyłają jako "RB" do sklepów.
    Wyglądają jak nowe a mogą być po przejściach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Moja rada: nie kupuj wersji USA (czyli RebelXT), bo nie naprawisz za darmo w ramach gwarancji w serwisie na Żytniej.
    Po drugie masę Rebeli z USA to sprzęt refurbished - czyli fabrycznie odświeżony. W USA latwo oddać sprzęt do sklepu, sklep wysyła do Canona - oni naprawiają, czyszą wymieniają i odsyłają jako "RB" do sklepów.
    Wyglądają jak nowe a mogą być po przejściach...
    No, a oni to sprzedają jako RB w tych sklepach w Stanach potem, ktoś to kupuje i przywozi do Polski?

Coś już napisał Awatar acekd
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam
    Firma Interfoto działa od wielu lat w Stodole, na Allegro, jako sklep internetowy. Duży wybór, dobre ceny (możliwość negocjacji, duże upusty), szybka realizacja zamówienia. Kupowałem u Pana Wieczorka kilkakrotnie: obiektywy i inne akcesoria. Było bardzo Ok, po kilku udnych transakcjach, kupowałem "w ciemno". Ale rok temu wpadka, brak instrukcji, niepełny zestaw instalacyjny do 20d. Telefon, postraszenie Federacją Konsumentów..... następnego dnia wszystko było. Od tego czasu nie kupowałem u nich, ale kupiony sprzęt sprawuje się idealnie i "w sumie" polecam.

sv
    Guest

Domyślnie

moj kumpel kupil u nich 10d. prawie nowka, z jednym drobnym otarciem. jak sprzecior dojechal, to sie okazalo, ze jest caly poodzierany i mial juz ciezkie boje za soba. gdybym nie mial mozliwosci odebrac u nich osobiscie, to nic bym tam nie kupil (chyba, ze nowke z polska gwarancja)

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów