Pokaż wyniki od 1 do 10 z 135

Wątek: Opinie o Interfoto

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Z tego, co mi wiadomo, to sprzęt kupują od totalnych "dzianych" amatorów w cenach zaniżonych. Często utwierdzają tych "ziutków", że coś z tym, a tamtym nie działa. Lub uszkadzają specjalnie. Taka opinia przewinęła się przez forum minolty chociażby. Kiedyś chciałem od nich kupić lampę, zostawiając szkło w zamian. Zażyczyli sobie kosmiczną dopłatę, a szkło wycenili na bardzo zaniżoną kwotę. Doszedłem w końcu do wniosku, że już nigdy tam nic nie kupię. Jeśli będą ostatnią opcją, to podjadę osobiście by te szkło przestrzelić...
    rozumiem że te wszelkie szkła profi też odkupują od tych dzianych amatorów?
    Parę razy kupowałem w interfoto i zawsze było dobrze pod względem zakupów - 3 szkła i 1 body, wysyłkowo. Przy szkłach wynegocjowałem zawsze coś taniej , przy body nie chcieli zejść z ceny mimo że nówka i "stały klient a tam taniej". No i chyba dlatego to były ostatnie zakupy
    Odnosnie oddawania szkieł na odsprzedaż - lepiej sprzedajcie na forum czy allegro bez ceny minimalnej - zapewne więcej dostaniecie niż w IF marże na tych sprzętach mają o wiele wyższe niż na nówkach :grin:
    Ostatnio edytowane przez adrenag ; 12-02-2012 o 20:30

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrenag Zobacz posta
    ...Przy szkłach wynegocjowałem zawsze coś taniej ...
    rozumiem, że omijałeś sprzedaż przez allegro i uderzałeś bezpośrednio (mailowo/telefonicznie) do sklepu?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Coś już napisał

Domyślnie

wiadomo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    rozumiem, że omijałeś sprzedaż przez allegro i uderzałeś bezpośrednio (mailowo/telefonicznie) do sklepu?
    Masz na coś chętkę u nich
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów