Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Test ostrości

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Szkoda czasu i nerwów na takie testy (chyba, że twój zestaw zaliczył solidne spotkanie z Matką Ziemią ) . Czas poświęcony na te "badania" możesz spędzić na fotografowaniu, a szare komórki dręczone wynikami testu lepiej zająć planowaniem kolejnego wyjścia w plener.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Nie fotografowalem napisow na klawiszach ani kratki w mikrofonie.
    A przecież wszyscy wiedzą, że napisy na klawiszach są najciekawsze

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

NO wiesz... zapomnialem mojego obiektwu makro no i nie moglem.. ale nastepnym razem poloze dodatkowo na scenie karteczki z linijkami i bede patrzyl gdzie ostrosc bedzie lapana..
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    No ja moge sie dopisac. Nawet Muflon cos jakby mnie zrugal ze chyba cos mi ostatnio odbilo. Pieprznelem wszystki kratki i linijki, zabralem obiektywy i aparat i pojechalem w sobote na koncert Dzemu. I co? Nie fotografowalem napisow na klawiszach ani kratki w mikrofonie. A fotki wyszly tak jak chcialem (oczywiscie pomijajac swiatlo ktore bylo slabe). Sam doszedlem ze te fotografowanie kartek bez sensu. Przeciez w "fotkach z zycia " nie fotografuje aparatem po katem 45o a poza tym testy Tamrona i Canona na www informowaly ze AF dziala roznie. I tak potwierdzenie z kartek nie musi miec potwierdzenia w fotkach "normalnych" i odwrotnie. Szkoda czasu!
    Bardzo mi się podoba takie podejście . Ja też nigdy żadnych testów nie robiłem choć nawet podejrzewam, że mam jakieś BF-y i FF-y ale mi to "lotto" .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

cieszy mnie ze wreszcie to zrozumiało pare osób z tym BFFF
    mam nadzieje ze przestaniecie tez wąchac gume przy celowniku i rysy na sankach też wam nie będą juz przeszkadzc,
    no i te zdjęcia dekielków...
    Ostatnio edytowane przez pgfoto ; 31-01-2007 o 17:19
    EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L ,Canon 70-200 f/4 L ,
    speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
    Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

No a ja przetestowalem moja puszke i wszystkie obiektywy. Nie mam nigdzie BF FF
    P.S.
    Test trwal okolo 1 h. Nie uwazam, ze byl to stracony czas
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A czym się różni ten szablon do testowania BF i FF od linijki z podziałką milimetrową położonej na stronie tekstu A4 ? To taki domowy sposób... mam wrażenie, że czytelniejszy
    Skasowali mi ;(

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów