Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 161

Wątek: [battle] zimowy pejzaz

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A moim zdaniem, to juz znany jest zwycięsca. Przeciez ta sonda nic nie zmieni. Najwięcej głosów otrzymał .... a reszta była daleko daleko w tyle.
    Niech się autor juz cieszy zwycięstwem.

mimo to bardzo dziękujemy za kolejną sonde. Wiem, że nie jest to tak proste jak strzelenie z palca.

A zwycięscy gratuluję

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Gratuluję również

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    A moim zdaniem, to juz znany jest zwycięsca. Przeciez ta sonda nic nie zmieni. Najwięcej głosów otrzymał .... a reszta była daleko daleko w tyle.
    Niech się autor juz cieszy zwycięstwem.

mimo to bardzo dziękujemy za kolejną sonde. Wiem, że nie jest to tak proste jak strzelenie z palca.

A zwycięscy gratuluję
    Nie wiadomo jak potoczą się losy fotek w finale . Bywało tak że w połfinałach wygrywała zdecydowanie jedna fota a w finale inna .

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

dla mnie zestaw finalowy to dwa zdjecia - 3 i 4. reszta odstaje i to sporo.

zaglosowalem na 4,zeby choc troche walke wyrownac
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Docent68
    Guest

Domyślnie

Czwórka!

Trójka też bardzo ładna, ale dla mnie czwórka.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czas się przyznać, zwycięskie zdjęcie jest moje
    Wszystkim uczestnikom dziękuję wspólnego za battla.

A na zdjęciu Karkonosze, droga ze Strzechy Akademickiej do Rozdroża przy Spalonej Strażnicy, po prawej kocioł Małego Stawu.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Coś już napisał Awatar jarq.
    Miasto
    Kórnik/Poznań

Domyślnie

Serdecznie gratuluję wygranej! Super fotka - zresztą od razu wiedzialem że wygra. Moja to ta "druga" - Aleja Generałowej Zamoyskiej w parku w Kórniku. Pstryknąłem ją z samego rana - po obfitych opadach kiedy to zima zajrzala do nas na moment . Wstalem wczesnie rano zobaczywszy co sie dzieje za oknem chwycilem za aparat i polecialem w jedyne nadajace sie do pstrykow miejsce :P. Park byl zamkniety wiec przeskoczylem plot i bylem sam jedyny na dziewiczym nie skalanym noga ludzka sniegu :P - porobilem kilka fotek ... niestety scenerii takich jak MacGyver nie mialem ... wiec wybor padl na aleje .

Dziekuje wszystkim, ktorzy glosowali na moją fotkę i jeszcze raz MacGyver gratuluję
    "Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
    flickr

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

jarq. również gratuluję, świetne zdjęcie. Przypomniało mi takie prawdziwe miejskie zimy z dzieciństwa, z pierwszej połowy lat 80-tych.

A jeśli chodzi o okoliczności powstania mojej to zrobiłem ją w niedzielę, poprzedzająca ostateczny termin nadsyłania. Dzień wcześniej, z przerażeniem przestudiowałem wszystkie możliwe prognozy pogody dla Dolnego Śląska z których wynikało że szanse na jakiekolwiek przejaśnienia są minimalne, wszędzie od kilku dni utrzymywały się niskie, ciemne chmury. O 6.30 wsiadłem w auto i pojechałem w Karkonosze, z nadzieją że wchodząc wysoko może uda się znaleźć ponad chmurami... i udało się, przez 15 minut była pogoda do zdjęć :-) Godzinę później jeszcze przez kolejne 8 minut, ale zmarnowałem ten czas na papierocha i kanapki, jak skończyłem to już nic nie był widać ;-)

P.S. A potem to ledwie zdążyłem dojechać do Wrocławia na finał MŚ piłkarzy ręcznych i skoki w TV
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 13-02-2007 o 12:29

Coś już napisał Awatar jarq.
    Miasto
    Kórnik/Poznań

Domyślnie

Dzieki - chcialem wstawic kolorowe ... ale znacznie lepiej wyglądało w b&w - zresztą wyslalem początkowo inne - ale stwierdzilem ze nie ma tyle "mocy" i tego czegoś co ma "alejka" wiec wyslalem prosbe o podmianke - zreszta z pozytywnym jak widze skutkiem - 2 miejsce to tez super pozycja! Szczegolnie ze bylo duzo ciekawych fotek!

Oto pierwsza fotka:
    Ostatnio edytowane przez jarq. ; 13-02-2007 o 12:30
    "Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
    flickr

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarq. Zobacz posta
    Fajne ciepłe zimowe zdjęcie. Ale alejka lepsza

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów