ja też - choć już pewnie musztarda po obiedzie ...
... fotka 6/2 miażdży głosami swoją grupę
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Ok...Z racji na wiek i mały staż na CB użytkownika, który popełnił ten błąd, proponuję mu tym razem darować
Ślubna
No i niestety N.
W obydwu grupach prowadzą zdjęcia o nr 6 pokazujące klasyczne piękno zimy z mnóstwem śniegu, który w tym roku był tak krótko, że niewiele osób go zauważyło...![]()
Fajny temat.... szkoda, że na nizinach nie ma śniegu.... a miałem chęc się przyłączyć.
Obejrzałem dwie serie zdjęć... jedno zdecydowanie wybija się... reszta daleko w tyle.
Kilka zdjęć mineło się z tematem...
pozdrawiam i niech wygra lepsze!
Najbardziej widzi mi się 6-tka. M.in. za to, że śnieg jest biały, nie zaś fioletowy, szary czy niebieskiLokalny patriotyzm nakazywał do głosowania na Książ, ale ... jeszcze nie tym razem.
W drugim zestawie także 6. 4 mogło by być nieco ostrzejsze, ale ujdzie.
Ostatnio edytowane przez arek354 ; 07-02-2007 o 10:54
Body: Canon EOS 300v + Canon EOS 350D
Lens: kit 18-55 + EF 28-105 + EF 70-200/4 L
Inne: 2x CF 1GB Kingston + futerał Bilora + torba Unomat + plecak Soligor + RC-1 + statyw Walimex WT-3570
oj panowie snieg jest taki jakim pokazal go autor - popatrz na snieg o zachodzi lub o wschodzie, popatrz na snieg w miescie, na snieg w cieniu kolorowych kamieniczek - tez pokazesz go na bialo? Snieg w cieniu drzew powinien byc szary i co?
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Strzelając swoją fotę w ubiegłą niedzielę miałem tak kiczowatą pogodę, że w ciągu 40 sek. miałem błękitne, szare, granatowe, ciemnoniebieskie niebo a o odcieniach śniegu już nie wspomnę bo za dużo miejsca by to zajęło... a, że autor np. 6 zdjęcia w II zestawie trafił na full wypas pogodę w górach to tylko pozazdrościć bo ja tej zimy jeszcze nie widziałem białego śniegu:/ i kolega Kris75 ma 100% rację...
Pozdrawiam
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX