Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 114

Wątek: O skutkach organizowania plenerów na Dworcu Centralnym w Wawie

Domyślnie

Program do odzysku zdjęć mi nie pomógł... Niestety.
    Prawo zdecydowanie było po stronie ochrony portu. Jestem bardzo ugodową osobą - kazali skasować zdjęcia to skasowałem - proste. Chciałem je póżniej odzyskać ale nie wyszło... Z resztą nic fajnego na tych zdjęciach nie było.
    Tym razem są pozwolenia, wszystko jest dogadane.
    Jak będzie ładna pogoda, troszkę czasu to zdjęcia się zrobi. Proste.
    Pozdrawiam... :wink:
    Posiadam sobie Canona EOS 400D z dodatkami... 8)
    www.chosse.rox.pl

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Żeby sie nie okazało, że pozwolenie obowiązuje tydzień, albo, że wydał je ktoś kto już nieurzeduje albo "bo tak"...powodzenia
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

A ja po części rozumiem postawe policji. Co by było gdyby każdemu pozwalali na wszystko? Zaczełaby się dyskusja jak to policja nie interweniuje.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

no pewno, niech se dresy grabia komorki i co drozszy sprzet elektroniczny, prawo silniejszego przeciez
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No to uzyskaliśmy zgodę... Mamy się po nią zgłosić na Hożą, złożyć podpisy, następnie jeśli chcemy jakieś zdjęcia publikować, to musimy im dać do obejrzenia, aby stwierdzili, czy czegoś tam nie zawierają... No i to tyle. Nie mam zamiaru tam iść. Pójdę od razu na centralny. Wkurzyli mnie.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak napisza znowu w gazetach ze zatrzymali na centralu terrorystow ktorzy planowali zamach bombowy to bedzemy my.a tak serio to jak sie ktos przyczepi to sie gazete wyjmie i czesc.A tak pozatym to kto by sie urzedasami przejmowal.A to pozwolenie to na dwa dni dostaniemy(sobie polezy na Hozej dluuugo).

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No właśnie. Prośba od nas. Jak będzie w gazetach coś o dwóch terrorystach na centralnym to zróbcie jakiś atak DoS, czy coś aby nas wyciągnąć z aresztu
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    No i to tyle. Nie mam zamiaru tam iść. Pójdę od razu na centralny. Wkurzyli mnie.
    A dlaczego? To że będziesz miał papier ze zgodą ujmy na honorze Ci nie przyniesie, wprost przeciwnie - będziesz miał doświadczenie w przebrnięciu przez maszynę biurokratyczną. Jeszcze nie raz nadziejesz się na nią w życiu.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Przeraża mnie pokazywanie im zdjęć.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Skoro już dostaliście pozwolenie to jaki jest sens nie odbierania go??
    Tym bardziej uznają Was za smarkaczy. Wiadomo, że w urzędach jest jak jest*, ale trudno. Dopóki kiełczymy z dupą w polsce to trzeba się z tym pogodzić.

*wczoraj miałem przyjemność załatwiania czegoś w dwóch takich 'instytucjach'

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów