Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Canon jako dysk?

Mieszany widok

cienty
    Guest

Domyślnie

przecież ja nie rozważam co lepiej!! Pisałeś że kombinowałeś i nie dałeś rady, więc chciałem Ci pomóc, a Ty teraz udowadniasz co lepiej. Mam gdzieś to, czy będziesz używał TC czy będziesz używał czytnika. Na marginesie,A95 nigdy nie kosztował 2000zł.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przepraszam, moja wina, ok przyznaję rację, idzie canona jako dysk używać. Nie wiem czy nazwałbym to dyskiem, bo szybkość transferu jest porównywalna z szybkością zapisu na dyskietce, ale mniejsza o to.

A co do ceny, to jakiś rok po premierze kupowałem za 1600 z Niemiec, więc strzelam, że mogłoby być jednak kiedyś za 2k.

Uzależniony

Domyślnie

Panowie, sprawa wygląda tak: używanie canona (oprócz wielu powszechnie stosowanych modeli, np 20 i 30D gdzie to jest chyba jednak niemożliwe) jako pendraka (dysku otwierającego się pod windą) do zapisywania i przenoszenia danych nie ma sensu, jeśli aby użyć aparatu jako pendraka trzeba mieć drugiego pendraka z pluginem do TC. Owszem, da się tak zrobić (nie dla wszystkich aparatów), ale to czysta sztuka dla sztuki. Tak jak pisał schabu pod tym względem d100 nikona był świetny.

Uprawnienia umieszczania postów