Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: [shady] Moje "pstryki"

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

... o taaak, nawet bardzo

ostatnio sam zaczynam "uciekac" w strone jednego koloru wraz z odcieniami
    na razie na zasadzie eksperymentow ale ... nie wiem czy to normalne czy ...

wracajac do fotki, bardzo mi lezy, masz wiecej z sesji (?)

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

shady
    Guest

Domyślnie

Mam, alę muszę nad nimi jeszcze troche popracować, jak coś wybiorę do załączę, a na razie:

Dzięki...

Domyślnie

jako Twoj statutowy komentator:

to nie ta klasa co wczeniejsze ale tez niezle
    jednak kolor (poprzedniego), miekkosc i to rozmycie na granicy ostrosci daja zajefajny efekt
    nie bez znaczenia jest tez uroda modelki, do mnie takie twarze (nie barbie) trafiaja bardziej, masz w wydaniu nie kolorowym (?)

czekam na reszte

pozdrawiam
    z pozdrowieniami "69"

shady
    Guest

Domyślnie

Oki, proszę bardzo tutaj jest więcej, mam na dzieję, że nie będzie krzyku jak wcześniej że za duuużo. Wybrałem te najlepsze, skadrowałem, poprawiłem... ciekaw jestem czy nie przesadziłem czasem za bardzo z kontrastem i jasnością...

enjoy...

Poproszę o ewentualne komentarze pod fotkami na stronce

Domyślnie

nie zgadzam sie z poprzednim komentarzem (EDIT: ostatnim Zodiakalnego Raka, shady wciales mi sie ) - ostatnia fotka zdecydowanie bardziej mi pasuje, niz poprzednia - tu masz naprawde super zestawienie kolorow, do kadru tez trudno sie przyczepic. super!
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    nie zgadzam sie z poprzednim komentarzem (EDIT: ostatnim Zodiakalnego Raka, shady wciales mi sie ) - ostatnia fotka zdecydowanie bardziej mi pasuje, niz poprzednia - tu masz naprawde super zestawienie kolorow, do kadru tez trudno sie przyczepic. super!
    wolnosc tomku ...

nie bede sie spieram - z opiniami sie nie dyskutuje
    mam pewne prawa jako statutowy komentator ;-) i je wykorzystuje
    bylem pierwszy wiec lepszy i tyle

a tak na powaznie to tez mnie zastanawia dlaczego kolor mniej mnie przyciaga
    zwlasza teraz majac ff zaczynam isc w bw, moze to tylko taki etap i przejdzie

wracajac do watku, przeszedlem przez chyba wszystkie zdjecia z posta wyzej i wiekszosc mi sie podoba, tak do pomyslu jak i wykonania, niektore fotki nieco przeostrzyles (tylko nie pros o linki do nich ) ale generalnie na plus

mankament ZA DUUUUUUUUZO ich, efekt bylby lepszy gdybys je przebral i zostawil max 30%
    uppps, krzyknelo mi sie a prosiles

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

shady
    Guest

Domyślnie

Dziękuję... Polecam fajną książkę
    jeżeli chodzi o fotografię czarno-białą... Myślę że warto od czasu do czasu popstrykać bez koloru, dużo lepszy wyraz mają takie fotki, choć nie każdy lubi

shady
    Guest

Domyślnie

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Chętnie zaproszę do obejrzenia większej ilości fotek z tej sesji, ale ostrzegam znowu sporo... kurcze nigdy nie mogę się zdecydować które najlepsze ;(
    Tutaj reszta

Pozdr.
    K.
    Ostatnio edytowane przez shady ; 21-02-2007 o 00:37 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shady Zobacz posta

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Chętnie zaproszę do obejrzenia większej ilości fotek z tej sesji, ale ostrzegam znowu sporo... kurcze nigdy nie mogę się zdecydować które najlepsze ;(
    Tutaj reszta

Pozdr.
    K.
    Trochę krytyki niestety..

1. Mina modelki - w sumie nie wiem co wyraża - takie złowrogie spojrzenie, do tego sporo brakuje obróbce - głębia ostrości też mi nie pasuje, czubek głowy i włosy obcięte bez pomysłu, widac defekty skóry - jak modelka pomalowała sobie oczy to i mogła uzyć podkładu (czy jak się toto nazywa). Oświetlenie też raczej nijakie. Słabe kolory
    2. Ucięta głowa, tło!!! - po co to coś z lewej strony w tle (kąt ściany czy coś??), obróbka, za mała głębia, skóra, kolory (patrz wyżej)
    3. JW plus tragiczne odbicie czegoś w okularach (okno??), reszta jw.
    Głębia ostrości za mała zarówno z przodu (czubki włosów) ja z tyłu,
    poza tym coś nie tak z ostrością na wszystkich (za mało USM albo szkło mydlane, słabe kolory i brak doświetlenia..

Reszty nie obejrzałem bo te wybrane mnie nie zachęciły żeby kliknąć w linka..

Ale ogólnie ja się nie znam - niech wypowiedzą się znawcy ;-)

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

shady
    Guest

Domyślnie

... złowrogie spojrzenie hehe no coś w tym jest. Obróbka, właśnie nie było żadnej obróbki jeszcze, ale to jest nieuniknione, moim zdaniem czegoś właśnie brakuję, czy to może kontrast? a może trochę jasności? Niestety oglądam je na wyświetlaczu laptopa, więc mi trochę trudno to stwierdzić bo pod różnym kątem jest inaczej Co do ostrości..hmm wydają mi się całkiem ostre, szczególnie te robione 85mm f/1.8 ale to dopiero widać na oryginałach... ale cholera wie, może zamieszcze jakiegoś cropa do oceny ostrości...

Pozdr.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów