Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: help

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie help

Czesc i pozdrawiam wszystkich na forum. Sluchajcie mam nie lada problem Otoz chce kupic sobie moj pierwszy "profesionalny" aparat chce wydac na niego okolo +/- 2.500 zamierzam sie zajac powazniej ta dziedzina> Bylem pytalem i polecili mi wybrac pomiedzy Canonem Eos 350D lub Nikon 70D ogolnie zdania sa podzielone moze ktos z was chce mi pomoc w wyborze i przedstawic swoja opinie a moze za nie wiele wiecej dostane cos lepszego to ewentualnie tez wchodzi w rachube pomozcie zoltodziobowi prosze

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

proponuje wprowadzic tematyczny podziła porad na aparaty do... i kwoty 1000,1500,2000 etc bedzie im łatwiej znajdowac... do 2 i poł koła to kup sobie nikona 70Ds dostaniesz przynajmniej porządnego kita(obiektyw)
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie

dzieki wiesz chodzi o to ze szkoda by bylo wywalic taki spory kawalek gotowy i zeby sie okazalo ze za to mozna bylo kupic cos lepszego no nie a znacie moze jakies tanie sklepy internetowe no i zeby byly zaufane rzecz jasna mam zamiar w tym zestawie kupic jakis statyw no i moze filtry chociaz ze 3 tak na poczatek

Miasto

Domyślnie

ze 3 filtry a dlaczego nie 5? ty w ogole wiesz po co chcesz ten sprzęt kupic? czy przeczytałes może watek o podrywie na fotografa i postanowiłes tego wypróbowac?

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie

ale to bylo nie mile z twojej strony. Poprostu mam na to kase i chce ja wydac co do grosza innym razem wydam ja na cos glupiego a uzbierac znowu bede mial ciezko tak wiec jak juz kupowac to wszystko

Bywalec
    Miasto
    Stockholm

Domyślnie

luckyluke co do profesjonalny* za 2,5 kpln to strasznie nagięcie,a po zatym nie zdradziłeś nam swojej tajemnicy,a mianowicie jaką profesjonalną fotografią chcesz się zająć,bo widzisz aparat trzeba dostosować do potrzeb a nie odwrotnie.
    EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Nie da sie kupić profesjonalnego aparatu spełniającego wszystkie wymogi za 2500zł.
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Za 2.500,- to ani profesjonalnego ani "profesjonalnego" nie dostaniesz (chyba, że wpisałeś o jedno "0" mniej). Przede wszystkim - do czego chcesz tego wymarzonego cuda używać ???

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luckyluke_23 Zobacz posta
    ale to bylo nie mile z twojej strony. Poprostu mam na to kase i chce ja wydac co do grosza innym razem wydam ja na cos glupiego a uzbierac znowu bede mial ciezko tak wiec jak juz kupowac to wszystko
    ale to nie miało byc miłe tylko próbuje ci cos uzmysłowić... odpowiedz sobie czy ci ten aparat jest naprawde potrzebny bo moze lepszy byłby dla ciebie jakis superzoom jak cos takiego np

http://www.allegro.pl/item159195425_...at_.html#photo

lub to

http://www.allegro.pl/item158718208_...vat.html#photo

Bywalec Awatar JAH-EL
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no i jakie do tego obiektywy...? bo może jednak jakaś hybryda...?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów