Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: help

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta

Większość opinii użytkowników brzmi całkiem odwrotnie.

wiem, ale jak napisalam mi ergonomia odpowiada bo mam male rece

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    i dlatego lepiej by zrobil gdyby celowal w jakas hybryde w stylu R1 niz w lustro ktore jest bardziej wymagajace i najzwyczajniej w swiecie trudniej jest nim zrobic udane zdjecie bez posiadania chocby podstawowej wiedzy..
    Podobny temat był niedawno poruszany:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=18591

Poza tym gość jasno zadał pytanie 350D czy D70, a tu ktoś zaraz poleci Fuji S6500 .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uzależniony

Domyślnie

kawa niech leży, a wracając do tematu, to gorąco zachęcam do czytania lektury tego forum. Na początku troche Ci się namiesza w głowie, ale potem to już kryształ.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    a jesli kiedys chlopak bedzie juz wiedzial czego chce - co mu pasowalo a co ograniczalo, co to jest GO i do czego sa filtry - bedzie mogl swiadomie kupic sprzet z ktorego bedzie (miejmy nadzieje) zadowolony.. bo na razie to nawet jesli cos kupi, to nie bedzie mial zielonego pojecia co to jest i jak to wykorzystac
    dzieki kubak mysle, ze o takie opinie chodzi autorowi

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    wiem, ale jak napisalam mi ergonomia odpowiada bo mam male rece
    Swoją drogą mi też przez jakiś czas nie przeszkadzał wymiar 350-ki, nawet gripa nie potrzebowałem, zmieniło się to diametralnie od kiedy kupiłem 30D. Teraz kiedy biorę 350D do ręki wydaje mi się, że to zabawka.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Bywalec Awatar JAH-EL
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

M. Kubak82 ujął idealnie to, co miałem na myśli... tylko, że mi nie za bardzo wyszło ich sprecyzowanie

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

mialam w rekach d20 i nikona d70 i jakos najbardziej lezy mi na razie 350d

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Poza tym gość jasno zadał pytanie 350D czy D70, a tu ktoś zaraz poleci Fuji S6500 .
    ale obawiam sie ze autor tez nie do konca wie czym roznia sie te aparaty..

kiedys jak dorwalem Smene to juz myslalem ze mam profi sprzet bo byl duzy, czarny .. cos nie szlo wiec wrocilem do analogowej malpki.. dopiero po paru latach dowiedzialem sie co to w ogole bylo, ale wtedy podkradalem juz Praktice Ojcu

dlatego jestem zwolennikiem "zrownowazonego rozwoju" fotograficznego - latwo sie rzucic "z motyka na slonce" ale co potem

anyway - zycze zadowolenia cokolwiek autor watku zdecyduje sie kupic
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 25-01-2007 o 22:52

luckyluke_23
    Guest

Domyślnie

troszke forum odbieglo od tematu jaki poruszylem we wlasnej sprawie ale najmocniej dziekuje za kazda rade lacznie z tymi od ktorych mi w piety poszlo i nie chcialem juz nic kupic a tym bardziej zajac sie fotografia na powaznie ale jakos przebrnolem przez gradobice no i jutro pedze do sklepiku po 350 a obiektyw ukradne pozdrawiam wszystkich
    i jeszcze raz dziekuje

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luckyluke_23 Zobacz posta
    troszke forum odbieglo od tematu jaki poruszylem we wlasnej sprawie ale najmocniej dziekuje za kazda rade lacznie z tymi od ktorych mi w piety poszlo i nie chcialem juz nic kupic a tym bardziej zajac sie fotografia na powaznie ale jakos przebrnolem przez gradobice no i jutro pedze do sklepiku po 350 a obiektyw ukradne pozdrawiam wszystkich
    i jeszcze raz dziekuje
    I bardzo dobrze. EOS 350D to wcale nie jest zły aparat, jak również kit nie taki straszny. Kup i rób zdjęcia, tylko nie cegły, dekielki i tablice testowe. Myślę, że na początek kit ci spokojnie wystarczy.
    Pozdrawiam i dużo udanych zdjęć życzę.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów