Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na to gówno ?? Leżę jak warzywo w wyrze i nie bardzo chce mi się spać. Chyba sobie na kompie tibię zainstaluję żeby tego czasu co go marnuję leżąc nie marnować. To nie jest pierwsza noc... Focić może pójdę zaraz...
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na to gówno ?? Leżę jak warzywo w wyrze i nie bardzo chce mi się spać. Chyba sobie na kompie tibię zainstaluję żeby tego czasu co go marnuję leżąc nie marnować. To nie jest pierwsza noc... Focić może pójdę zaraz...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Trzeba kłaść się wtedy kiedy się chce spać, a wstawać duuużo wcześniej, zanim zechce Ci się obudzić. Następnym razem zachce się spać wcześniej.
U mnie ten drugi warunek jest rzadko spełniany (-:
Co poradzić, skoro najlepiej pracuje się wieczorami.
Hm... ale żeby o 3.50 mówić już o bezsenności?
ta...o 3:50...zaraz ojciec do pracy wstaje
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Kiedyś tak miałem.. wychodzę z domu (akurat na imprezkę jakąś), spotykam sąsiada, który wraca do domu po ciężkim dniu. Mówię do niego: Dzień dobry. a on do mnieobry wieczór.
Potem wracam wieczorem (tego samego dnia... no, może ciut następnego), i znów go spotykam, i ja do niego: Dobry wieczór! a on: (wychodził) Dzień dobry!.
A teraz to ja już chyba grubanoc!
ja wstaje codziennie o 6-tej a kładę się o 1-szej i zasypiam w 5-10 minut
fajnie...kolejna noc całkowicie bez snu. Ciekawe, jak długo tak można?
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
Polecam wystąpienia polityków. Po 5 minutach kłopot z głowy
Pawel Woo
http://www.pawelwoo.com
Nemeo: ale chodzi o smak, czy o ilość?![]()
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
W!
Najlepsze na sen to sa tabletki, dobry, dlugi i intensywny sex lub tez haszyszA najlepsze polaczenie skladnikow.