TAK
NIE
dlatego mówie ze trzeba trenowacbo to nie tak łatwo choc jak pisałem.. na idiotki to nie działa. najlepiej to na nawiedzone studentki polonistyki, ochrony srodowiska czy innych egzaltowanych kierunków
to wojna a na wojnie nie gra sie czysto a skutecznie
BTW dobre sa jeszcze teksty o uwalnianiu sie z kajdan konwenasów tłumiących prawdziwe ludzkie namietności grające w twej niesmiertelnej duszy a ktore probujesz utrwalic na swych fotografiach...
plus jakis dramatyczny wątek o tym jak w szale spaliłes swoje wszystie najlepsze prace gdyz nie oddawały doskonałosci... i tu wstawisz cos od siebie co ją akurat kręci czyli jak wierzaca to cos o bogu jak zepsuta to o kobiecym ciele i tak mozna ciągnąc dosc długo![]()
korzyść... to bedzie tłuamczyc dlaczego jednak nie jestes jej w stanie tych genialnych prac pokazac ale jej osoba pozwoli Ci do tego wrócic i stworzyc cos znacznie wiekszego![]()
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 25-01-2007 o 20:19
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Co one w nas biedne widzą?????? (Bo na pewno nie sprzet.) - Ale wątek fajny! ;-)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
O ja głupi![]()
![]()
![]()
O ja niedojda![]()
![]()
![]()
O ja baran ostatni![]()
![]()
![]()
Próbowałem
- "na poetę" (krótkie formy poetyckie),
- "na grajka" (gitara i zamiennie prekusja),
- "na prawo jazdy" (za młodu miałem fajne cabrio)
- "na taternika" (wiecie jak trudno znaleźć dziewczynę na wysokości 2500-4000 m n.p.m. ?)
A tu tyle sprzętu się marnowało![]()
Takie możliwości przegapione![]()
Tyle okazji przechlapanych![]()
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
ło kurde !!Ale wątek się rozwinął
Ja myślę, że sporo okazji do podrywu albo bycia poderwanym mają fotografowie ślubni
Podejrzewam, że np. Oskarkowy mógłby nam tu kilka historyjek sprzedać
No chyba, że to tajemnica....
![]()
Skipper, poka foty![]()