Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Widać, że ten człowiek wie o czym mówi ;-)
    Poza tym czarna puszka z długa lufą daje dziewczynie niezły pretekst do gry wstępnej ;-)
    Kurde no, a ja teraz będę używał takiego fajnego małego, srebrnego Olympusa w dodatku z równie małymi obiektywami :-(

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    to rób to co pisałem... przyswiruj studio, kilka dobrych tekstów o artyźmie zawartym w świetle opływającym nagie ciało kobiety, który pozwala wydobyc to ukryte piekno... lub poezji płyncej z niewinnosci nagiego ciała pokrytego kroplami rosy uchwyconego na kliszy w delikatnym swietle poranka... i nie zebyś ja do aktów namawiał
    To ja już wiem czemu mi generalnie podryw słabo idzie. Mi takie brednie przez gardło nie chcą przejść
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    To ja już wiem czemu mi generalnie podryw słabo idzie. Mi takie brednie przez gardło nie chcą przejść
    dlatego mówie ze trzeba trenowac bo to nie tak łatwo choc jak pisałem.. na idiotki to nie działa. najlepiej to na nawiedzone studentki polonistyki, ochrony srodowiska czy innych egzaltowanych kierunków

to wojna a na wojnie nie gra sie czysto a skutecznie

BTW dobre sa jeszcze teksty o uwalnianiu sie z kajdan konwenasów tłumiących prawdziwe ludzkie namietności grające w twej niesmiertelnej duszy a ktore probujesz utrwalic na swych fotografiach...
    plus jakis dramatyczny wątek o tym jak w szale spaliłes swoje wszystie najlepsze prace gdyz nie oddawały doskonałosci... i tu wstawisz cos od siebie co ją akurat kręci czyli jak wierzaca to cos o bogu jak zepsuta to o kobiecym ciele i tak mozna ciągnąc dosc długo
    korzyść... to bedzie tłuamczyc dlaczego jednak nie jestes jej w stanie tych genialnych prac pokazac ale jej osoba pozwoli Ci do tego wrócic i stworzyc cos znacznie wiekszego
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 25-01-2007 o 20:19
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Co one w nas biedne widzą?????? (Bo na pewno nie sprzet.) - Ale wątek fajny! ;-)

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

BTW dobre sa jeszcze teksty o uwalnianiu sie z kajdan konwenasów tłumiących prawdziwe ludzkie namietności grające w twej niesmiertelnej duszy a ktore probujesz utrwalic na swych fotografiach...
    Muszę się nauczyć tego na pamięć ) koniecznie wzrok gdzieś w oddali i pomagasz unaocznić jej ten obraz przez odpowiednio sugestywne gesty.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(....)
    Ty się chłopie zdecydowanie marnujesz .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

O ja głupi
    O ja niedojda
    O ja baran ostatni

Próbowałem
    - "na poetę" (krótkie formy poetyckie),
    - "na grajka" (gitara i zamiennie prekusja),
    - "na prawo jazdy" (za młodu miałem fajne cabrio)
    - "na taternika" (wiecie jak trudno znaleźć dziewczynę na wysokości 2500-4000 m n.p.m. ?)

A tu tyle sprzętu się marnowało
    Takie możliwości przegapione
    Tyle okazji przechlapanych

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Początki nałogu

Domyślnie

ło kurde !! Ale wątek się rozwinął Ja myślę, że sporo okazji do podrywu albo bycia poderwanym mają fotografowie ślubni Podejrzewam, że np. Oskarkowy mógłby nam tu kilka historyjek sprzedać No chyba, że to tajemnica....

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Skipper, poka foty

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    Skipper, poka foty
    niestety nie mam galerii w necie choc pracuje nad tym wiec poprosze o troche cierpliwosci
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów