Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 16 z 24 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Bo juz od dawna wiadomo ze 90% tych gwiazdeczek wytapetowanych mysli tylko o sobie i wie ze na nia kazdy poleci wiec szacunek z ich strony jest minimalny. W dzisiejszych czasach jesli kobieta jest wybitnej urody to poleci na kase, a jesli nie jest rewelacyjna z wygladu to poleci na charakter. Polaczyc sie tego za bardzo nie da :\ Albo bedziemy miec lalke na pokaz ktorej utrzymanie sporo kosztuje (nie tylko pieniedzy) albo normalna kobiete ktora potrafi zrozumiec wiele (ale na okladke gazet sie nie nadaje). I taka jest prawda od dawna
    czy aby nie za przesadne poglady....poczułam się z deka...zdegustowana...ale może to dlatego, że ja, wg Twojego zdania, z tych "nieokładkowych" jestem8)

Bywalec

Domyślnie

kropelka ona hmm taka jest prawda ;/ ze wiele kobiet z uroda leca na kase itp;/ najgorsze jest to, ze kobiety laduja sie w zwiazki z jakimis ala "gansterami" a pozniej nie wiedzac jak od takiego odejsc, bo on ja szantazuje, albo jego koledzy ja sledza itp;/ i nie dopuszczaja do siebie mysli, ze taki facet traktuje kobiete jak dodatek do auta, zlotej bransoletki itp ale coz moze to jest warte ceny by miec takiego chlopaka i pochwalic sie kolezankom jakim autem sie jezdzi na miejscu pasazera, na jakie wakacje sie jezdzi itp;/ sory ale nie chcialem nikogo tutaj urazic
    Ostatnio edytowane przez coca ; 03-08-2008 o 20:59
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Dopiero zaczyna

Domyślnie

coca, ale ja wcale nie tgwierdze, ze takich lasek nie ma. Pewnie, że są, jest ich dużo...ale sorki dla mnie to by była ujma związać się z takim "pustakiem", który sobą niczego nie reprezentuje. Nie każda kobieta taka jest. Nie generalizujcie tak Panowie...
    Wyczuwam w Waszych wypoweidziach pewną gorycz..,mże to tylko moje odczucie, moze nie...
    zresztą to działa w obie strony...zarzucacie tym dziewczyną, że lecą na kase, opalonego dresa z solarium a sami za takimi się rozglądacie/ oglądacie jak kto woli

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

kropelka_ona, oj napisalem ze chodzi o 90% Zreszta ja sie juz dawno wyleczylem z patrzenia na urode, poniewaz wychodze z zalozenia ze kazda kobieta jest piekna. Tylko trzeba to piekno zauwazyc - i nie chodzi mi o charakter itp

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no to ulżyło mi...

wracając do wątku...to zaskakuje mnie w facetach, to z jaką łatwością potrafią "nieswiadomym" laską kity wciskać, żeby je tylko poderwać na foto padłam ostatnio "ofiarą" takiego pana i musze powiedzieć, że mnie nieźle rozbawił

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    nie no.
    w łóżku to lepiej gimnastyczkę, bądź baletnicę.
    potwierdzam, sprawdzone empirycznie (co nie zmienia faktu, że poderwana "na fotografa")
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

obawiam sie kropelka, że jesteś w mniejszości. Jak ja poszedłem z moją dziewczyną do sklepu do pokazała mi jakieś takie małe ustrojstwo, w którym nawet się obiektyw nie wysuwał i określiła,że taki słodki jest, bo jeszcze jakiś oczojebny kolor miał. Potem jak już się nauczyła co to jest szeroki kąt i tele to stwierdziła,że kosztuje 1/3 mojej eLizabeth, a ma wszystko. Dostała za swoje :P, miała intensywny kurs czego małpka zrobi, a czego nie zrobi.
    Co do "ekspertów" podrywaczy, to w każdej dziedzinie jest pełno takich, a jak wszystko podpiera national geographic to pewne,że będzie beka. Choć w fotografii to można oglądająć zdjecia ludzi z NG wiele nauczyć

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

fahrenheit no może i w mniejszości, ale fakt faktem nie fair jest takie podejście facetów, że jak dziewczyna to nie zna się ani na samochodach, ani na piłce ani na jakimś sprzęcie, jest wiele dziewczyn, które mają o tym pojęcie...
    hehe co do tego "eksperta" no chyba na oczy nawet NG nie widział....
    zresztą...dziewczyny które focą też podrywają facetów na foto więc działa to w obie strony

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ja nie podrywa kurdę....oni sami się łapią
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A kto by nie chcial byc zlapany !

Strona 16 z 24 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów