Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 23 z 24 PierwszyPierwszy ... 1321222324 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Tak czytam i im dalej jestem tym bardziej szczena mi opada. Wątek zaczął się fajnie, żarciki, obraz kobiet taki lekko z przymrużeniem oka, ale jak co poniektórzy panowie zaczęli swoje teorie na temat kobiet wygłaszać, takie rodem z gimnazjum i patrzenia na babeczki przez pryzmat pryszczy, bravo i burzy hormonalnej to zacząłem się zastanawiać, czy Wy, panowie to faktycznie jeszcze gimnazjaliści, czy może nie mieliście szczęścia poznać fajnej, inteligentnej kobiety, która niekoniecznie wymaga zakładania papierowej torby na głowę a mimo wszystko świetnie się z nią gada a pomysł żeby zbajerować ją na sprzęta, jak najszybciej zaciągnąć do łóżka i przerżnąć wydaje się niesmaczny? No chyba że chodzi o wyrywanie durnych lachonów w ilościach przemysłowych żeby, za przykładem rewolwerowców, mieć jak najwięcej nacięć na lufie i szacun na dzielni? Tak czy siak lekki niesmak mam po tej lekturze, bo wydawało mi się że fotograf powinien jakąś wrażliwość posiadać, a tu żarciki i rady bardziej z koszar albo zlotu tuningowanych beemek. Wszystkim panom którym wydaje się że kobieta to albo ładna albo inteligentna, a na podryw wystarczy 70-200 2.8L i odpowiednia bajera życzę żeby trafili w końcu na pannę która próbę prostackiego podrywu skwituje grymasem politowania, zmusi do większego wysiłku intelektualnego a jak już da się poderwać to może się okazać że to był podryw ostatni.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ...kobieta to albo ładna albo inteligentna...
    albo nadmuchiwana...

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Zapewne Młoda Para będzie bardzo zadowolna z filmu z fotografem w roli głównej...
    Wiesz, mnie bardziej zależało, żeby nie mieć kamerzysty w kadrze, tym bardziej, że w kościele ustawili się z żoną na dwóch statywach (jeden 2m od pary młodej, drugi na ołtarzu) i z dwoma halogenami na statywach, walącymi prosto w obiektyw... To by było do przezycia, ale nie ruszali się stamtąd przez całą mszę... Więc miałem wybór: albo mieć kamerzystów w tle, albo ich statywy metr przed obiektywem między mną a młodymi... Młoda para ze zdjęć zadowolona, jak z filmu to nie wiem i szczerze mówiąc nie budzi mnie to po nocach...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    żeby nie było OT: Na weselach często długa lufka powoduje pewne zainteresowanie...
    Ostatnio edytowane przez myst ; 20-08-2008 o 14:29 Powód: Automerged Doublepost
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Każdy spotyka tę drugą połowę na swoim poziomie.
    Jak by to było możliwe, żeby mądra i ładna kobieta zadała się z durniem? Widział kto taką parę? Durnie spotykają na swojej drodze partnerki w swojej klasie i w swojej durnej nieświadomości uważają, że to reprezentantki wszystkich kobiet.
    I podobnie z kobietami - idiotki spotykają idiotów i też opowiadają idiotyzmy o wszystkich facetach.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Jak by to było możliwe, żeby mądra i ładna kobieta zadała się z durniem? Widział kto taką parę?
    A i owszem :-? Trwałość takich związków to odrębna sprawa.
    KONIEC OT

A co do zbytniego obnoszenia się ze swoim fotografowaniem w okresie czarowania lubej to minus jest ten że potem trzeba strasznie dużo rawów wywoływać i co gorsza udostępniać je, nawet jak gnioty powychodziły :-) Odkładanie tego "na następną wiosnę" wiąże się niestety z koniecznością częstego wysłuchiwania ponagleń ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

@pank - na prawdę uważasz, że o wyrywaniu "na białą elkę" ktokolwiek pisze tutaj poważnie?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iras_PL Zobacz posta
    @pank - na prawdę uważasz, że o wyrywaniu "na białą elkę" ktokolwiek pisze tutaj poważnie?
    Większość pewnie nie, ale nie w tym rzecz. Dla mnie najbardziej kuriozalne są teorie że jak ładna to głupia, że żeby utrzymać przy sobie ładną kobietę to trzeba mieć szmal i tym podobne wynikające chyba bardziej z frustracji że te ładne i inteligentne są poza zasięgiem i to raczej nie z powodu szczupłego portfela.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Kasa w związku jest ważna i naiwny jest ten, kto sądzi inaczej. Rozgarnięta a na dodatek ładna dziewczyna nie będzie sobie charytatywnie marnować życia z golcem. Oczywiście są wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę. I wcale nie trzeba być rozpieszczonym synkiem bogatych rodziców, który jeździ BMW, które dostał od tatusia na osiemnastkę i ma 2k kieszonkowego. Tutaj liczy się raczej finansowa stabilność i niezależność. Własne mieszkanie - choćby kawalerka, stała praca i jesteś postrzegany zupełnie inaczej, niż gdybyś mieszkał z rodzicami i nie miał złamanego grosza.

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iras_PL Zobacz posta
    ...gdybyś mieszkał z rodzicami i nie miał złamanego grosza...
    ...bo wszystko zainwestowałeś w sprzęt, wtedy krótkotrwale może pomóc Ci biała ela

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No ale czy jak masz na szyi 1Ds i WielkąBiałąElę to czy nie sprawiasz wrażenia 'dochodowej' partii ??
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Strona 23 z 24 PierwszyPierwszy ... 1321222324 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów