Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 18 z 24 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropelka_ona Zobacz posta
    nie dość że cały czas gapił mi się w dekolt
    A to jest odruch bezwarunkowy, zakodowany na stale w naszym DNA. Nie można NAS za to winić
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Dopiero zaczyna

Domyślnie

heh a kto tu kogo wini my też mamy taki odruch :P tzn ja napewno, tylko nie o dekolt chodzi

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja tam dawno przestalem sie przygladac i patrzec w dekolt :P zdecydowanie bardziej skupiam sie na oczach Sa o wiele ciekawsze podczas rozmowy

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

nie dość że cały czas gapił mi się w dekolt to gadał do mnie jak do debilki, bo stałam przed gablotką z kompaktami(rozglądałam sie za jakimś na prezent dla jednego szkraba)..
    A po co zakladasz dekolty? Czy nie wlasnie po to?

i zaczęło się, że on focił prawie wszystkim, ile to sesji nie zrobił jakich to on pomysłów nie ma na fotki wiec sie nie odzywam i czekam aż skończy sie produkować....nie wytrzymałam jak zaczął gadać o tym jak to sony jest lepszy od canona pod wzgledem szkieł i wogóle,najśmieszniejsze było to, że kit przy tym S uwazał za lepszy od np 50 C)..
    Chyba powinnas sie cieszy, ze podobasz sie facetowi, na ktorym mozna bylo oko zawiesic i ze gosc probuje Ci zaimponowac, prawda? To ze akurat mu sie nie udalo, nie jest chyba powodem, zeby robic z niego idiote i kretyna :]

a jak dla 4-latka zaproponował kupno lustra to mnie rozwaliło wiec wyjechałam z historią canona, mniej więcej jak to było po kolei porównując z sony potem coś tam na temat plastyki szkieł i wogóle takie tam to biedak zbierał szczeke z podłogi i wołała koleżanke po pomoc8)
    Tutaj troszke przekoloryzwalas, prawda? ))) Bo to juz wyglada dokladnie jak zachowanie tego goscia w sklepie. Teraz Ty probujesz zaimponowac forumowiczom, zeby zrobili: oooooooooooooooooo... i czytali z podziwem :P

chłopy to jednak "bezmózgi" się robią jak zobaczą troche kolana na wierzchu
    Tak, bo kobiety nie robia z siebie wariatek, jak widza mega przystojnego faceta ))))))

nie obrażając nikogo, ale śmieszy mnie jak jakiś facet na siłe próbuje zaskoczyć dziewczyne znajomością nieznanego sobie tematu i hasłami typu :czego to nie robiłem itp
    Kazdy sposob na podryw jest dobry. Czesto sie nie udaje, ale to naprawde nie jest powod, zeby kogos zgnoic, wysmiac i ponizyc Zaloze sie, ze sama mialas wiele nieudanych podrywow i kiedy gosc by Cie po tym wysmial, to powiedzialabys, ze to cham i prostak. Ale kiedy sytuacja sie odwraca uznajesz, ze jestes super mega luzara, ktora niejednego goscia potrafi zagiac, bo akurat wie wiecej od niego
    Troche wiecej dystansu do siebie i ludzi. Nikt nie jest idealem i kazdy raz po raz sie zblazni.

P.S. NIe sprzedaje w sklepie foto
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Dopiero zaczyna

Domyślnie

khm heh po pierwsze dekolt dekoltowi nie równy, do sklepu weszłam przypadkowo i nie mam miseczki D, żeby można było na co sie gapić....
    co do reszty posta to widzisz nie mam zamiaru tu nikomu imponować, mozesz to tak odbierać Twoja broszka, tylko widzisz ja się przebywa dużo czasu z kimś kto te tematy, tzn historii fotografii ma obcykane i nie ma innego temtu to chcąć nie chjcąc musisz pare szczegółów zapamiętać....
    nie wiem ja jakoś głupawki nie dostaje na widok jakiegoś fajnego męskiego ciała...fakt lubie sobie spojrzeć, ale nie zeby zaraz robić jakąś popisuwkę

"Chyba powinnas sie cieszy, ze podobasz sie facetowi, na ktorym mozna bylo oko zawiesic i ze gosc probuje Ci zaimponowac, prawda? To ze akurat mu sie nie udalo, nie jest chyba powodem, zeby robic z niego idiote i kretyna :]"
    to, że napisałam, że można na nim oko zawiesić nie znaczy, że mi się podoba, nie robiłam z niego kretyna, bo nei mam takliego zwyczaju sam to zrobił...mnie poporstu wkurza to, jak ktoś ma blade pojęcie na dany temat a robi z siebie eksperta i nie podobało mi się jego podejscie do mojej osoby, większość z Was mysli, ze jak laska to ma pusto w głowie

"Zaloze sie, ze sama mialas wiele nieudanych podrywow i kiedy gosc by Cie po tym wysmial, to powiedzialabys, ze to cham i prostak. Ale kiedy sytuacja sie odwraca uznajesz, ze jestes super mega luzara, ktora niejednego goscia potrafi zagiac, bo akurat wie wiecej od niego "
    musze Cię zmartwić nie podrywałam, nie podrywam i nie mam najmniejszego zamiaru tego robić

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

większość z Was mysli, ze jak laska to ma pusto w głowie
    Nawet nie probuje pytac w jakim towarzystwie sie obracasz, ze formulujesz takie opinie

musze Cię zmartwić nie podrywałam, nie podrywam i nie mam najmniejszego zamiaru tego robić
    Niby dlaczego mialoby mnie to martwic? To Twoj problem i Twoje zmartwienie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    khm heh po pierwsze dekolt dekoltowi nie równy, do sklepu weszłam przypadkowo i nie mam miseczki D, żeby można było na co sie gapić....
    Kolejna kobieta z obsesja na punkcie rozmiaru. Powiem Ci w tajemnicy - miseczka A moze byc (i czesto jest) duzo bardziej pociagajaca i podniecajaca niz miseczka D
    Ostatnio edytowane przez chuckyy ; 08-08-2008 o 17:42 Powód: Automerged Doublepost
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

chuckyy, co do ostatniego zdania, zgadzam sie w 100% Co za duzo - to niezdrowo (nawet patrzec)

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

byle by było proporcjonalnie, co nie faceci? ;>

swoją drogą musiałabym spróbować poderwac jakiegoś faceta na foto :d a nóż widelec sie uda

Domyślnie

Z tym obiektywem jako przydłuzenie penisa to faktycznie coś jest na rzeczy. Wczoraj idąc z kumpelą na wyścigu pomiędzy zgrają "fotografów" dziwnym odruchem wszystkie S i T 70-300 (nawet kilka zasłonietych dekielkami) zaczeło się wysuwać na maksymalną długość na jej widok. Osobiście wybrałem sie z malutką 50 1.8
    EOS 20d, EOS 300, Tokina 20-35/3.5-4.5, EF 50/1.8, EF 28-80/3.5-5.6 II, 380 EX, Metz 44 af3, Zenit 412DX, Zenitar 50/2, statyw i chęci do nauki

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

(...)fakt lubie sobie spojrzeć, ale nie zeby zaraz robić jakąś popisuwkę(...)
    Wybacz, sam potrafie trzasnac byka i wiem ze to niegrzecznie zwracac uwage ale cos takiego az boli...
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 08-08-2008 o 18:20

Strona 18 z 24 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów