TAK
NIE
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 26-01-2007 o 20:31
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Podobno najlepszym kandydatem na męża jest autor zdjęć - tak twierdzą aktorki. Cała sztuka polega na tym, że dobry fotograf "więcej widzi" od reszty facetów, a już napewno jest wrażliwym osobnikiem. Ważne jest też to, że potrafi dostrzec "głęboko ukryty" urok kobiety. Dziewczyna zaproszona na sesję czuje się wyróżniona z tłumu.
Ja pracuję w sklepie kosmetycznym. Jak któraś klientka wpadnie mi w oko, to pokazuję plik zdjęć z dotychczasowych sesji. Jeszcze żadna mi nie odmówiła, choć jadę na pożyczonym sprzęcie. Problem w tym, że tylko jedna modelka okazała się interesująca na dłuższą znajomość.:sad:
Ja pracuje w sklepie z ciuchami. Fajnie jest odpowiadać na pytania w stylu - Dobrze leży??![]()
A co do patentu na fotografa to lat temu parę jak jeszcze ze zwykłą małpą biegałem po Łazienkach.
"Najlepiej"wyszło mi na gitarrrrę. Ofiara podrywu jest teraz moją żoną
![]()
bez sensu
O ja głupi... Miałem takie fajne aparaty, a nie przyszło mi to jakoś do głowy... Bredziłem coś o poezji, o Szymborskiej...
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
zmartwię Was chłopaki, ale z wywiadu wiem, żę w oczach kobiet fotografowie mają opinię dupkówWiadomo dlaczego... Tymbardziej modowi. Dla wielu z nas życie jak w "powiększeniu" to raj, ale w oczch kobiet wypadamy słabiutko.
Hmmm... a ja myslaelm, ze do "rwania" 20-24 letnich studentek najlepszy wiek to... 20-24
Ale to pewnie dlatego, ze taka teorie kazdy naciaga na swoja korzysc 8)
Dlaczego?zmartwię Was chłopaki, ale z wywiadu wiem, żę w oczach kobiet fotografowie mają opinię dupków Wiadomo dlaczego...
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)