Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Co one w nas biedne widzą?????? (Bo na pewno nie sprzet.) - Ale wątek fajny! ;-)

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Co one w nas biedne widzą?????? (Bo na pewno nie sprzet.) - Ale wątek fajny! ;-)
    Wiesz sprzętu sie nie pokazuje przed robieniem zdjęć
    A co do wątku to rzeczywiście ciekawy i nawet zabawny...
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Wiesz sprzętu sie nie pokazuje przed robieniem zdjęć
    Nie znasz się...
    Mój nawet gdy go transportuje to wystaje, bo się nie mieści. Wyobraź sobie: 20" szyna Utrzyma nawet długie tele.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Nie znasz się...
    Mój nawet gdy go transportuje to wystaje, bo się nie mieści. Wyobraź sobie: 20" szyna Utrzyma nawet długie tele.
    Teraz mnie calkowicie rozbawiles mialem na mysli sprzet czyli to co masz ponizej pasa Jesli 20" to idz do ksiegi guinessa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    oj
    Panowie wy sami nei wiecie jak się wplayujecie w swoje bledne koło.
    Im wiekszy cham tym lepsa laska? to czgeo wy od kobiet w koncu oczekujecie? by byla fajna czy do lozka sie nadawala?
    Znam wielu co zgrywaja twardziela i chama i znajduje te swoje "laski" a potem cierpia bo ta laska znalazla lepszego a jak juz wylapiecie laske na normalnego faceta i dziewczyna ma w glowie poukladane to sami to psujecie bo nagle cos wam strzela do glowy, ze nie..nie da rady tak jej utrzymać. I wpadacie na pomysl ze utrzymacie ja tylko gdy bedziecie chama zgrywac...i psujecie wszystko.
    Nie mozecie brac ta sama miare wszystkich kobiet.
    Ja przestalem oceniac po wygladzie dziewczyny juz dawno i raczej dobrze na tym wyszedlem tj 5lat zwiazku i moze za 2 slub Bo zazwyczaj z te ladniejsze okazywaly sie albo plytkie umyslowo albo wolaly takich, ktorzy je skrzywdza albo ona ich Wiec na jedno wychodzi byli siebie warci
    Ostatnio edytowane przez tom170 ; 03-08-2008 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Teraz mnie calkowicie rozbawiles mialem na mysli sprzet czyli to co masz ponizej pasa Jesli 20" to idz do ksiegi guinessa
    Dwuznaczność zamierzona, choć tylko w jednym przypadku wszystko się zgadza (tzn. aparatowym)

Uprawnienia umieszczania postów