taaak. Ważne jest też sugestywne uzycie zoomu![]()
TAK
NIE
taaak. Ważne jest też sugestywne uzycie zoomu![]()
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ogólnie słoby jest motyw na fotografa.. Tylko fotografa.. Ważne jest by Nie tylko robić wrażenieWażna jest sposób w jaki sie intryguje Kobiety :P
Nigdy nie preferowałem podrywu na dużą armatę, toz to porażka jest...![]()
A Ty też nie wydajesz się byc jeszcze w wieku, kiedy można sobie powiedzieć STOP - aberracje chromosomowe w moim nasieniu zabiją moje przyszłe dzieci!
Doświadczenie zdobywa sie całe życie... Jeśli sie dobrze zagra to i na Fotografa amatora można wyrwać niezłe modelki 8)
Chyba zaczynam sie przekonywać![]()
to rób to co pisałem... przyswiruj studio, kilka dobrych tekstów o artyźmie zawartym w świetle opływającym nagie ciało kobiety, który pozwala wydobyc to ukryte piekno... lub poezji płyncej z niewinnosci nagiego ciała pokrytego kroplami rosy uchwyconego na kliszy w delikatnym swietle poranka... i nie zebyś ja do aktów namawiał
a panny beda ci jadły z ręki...
wiem teksty porazka ale co ciekawe... im panna uważa sie za wieksza intelektualistke tym chętniej łyka takie bzdury bo na kompletne idiotki to nie działa![]()
a wiem co mówie uwierz![]()
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 25-01-2007 o 14:35
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple