TAK
NIE
kropelka ona hmm taka jest prawda ;/ ze wiele kobiet z uroda leca na kase itp;/ najgorsze jest to, ze kobiety laduja sie w zwiazki z jakimis ala "gansterami" a pozniej nie wiedzac jak od takiego odejsc, bo on ja szantazuje, albo jego koledzy ja sledza itp;/ i nie dopuszczaja do siebie mysli, ze taki facet traktuje kobiete jak dodatek do auta, zlotej bransoletki itp ale coz moze to jest warte ceny by miec takiego chlopaka i pochwalic sie kolezankom jakim autem sie jezdzi na miejscu pasazera, na jakie wakacje sie jezdzi itp;/ sory ale nie chcialem nikogo tutaj urazic
Ostatnio edytowane przez coca ; 03-08-2008 o 20:59
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow
coca, ale ja wcale nie tgwierdze, ze takich lasek nie ma. Pewnie, że są, jest ich dużo...ale sorki dla mnie to by była ujma związać się z takim "pustakiem", który sobą niczego nie reprezentuje. Nie każda kobieta taka jest. Nie generalizujcie tak Panowie...
Wyczuwam w Waszych wypoweidziach pewną gorycz..,mże to tylko moje odczucie, moze nie...
zresztą to działa w obie strony...zarzucacie tym dziewczyną, że lecą na kase, opalonego dresa z solarium a sami za takimi się rozglądacie/ oglądacie jak kto woli
kropelka_ona, oj napisalem ze chodzi o 90%Zreszta ja sie juz dawno wyleczylem z patrzenia na urode, poniewaz wychodze z zalozenia ze kazda kobieta jest piekna. Tylko trzeba to piekno zauwazyc - i nie chodzi mi o charakter itp
![]()
no to ulżyło mi...
wracając do wątku...to zaskakuje mnie w facetach, to z jaką łatwością potrafią "nieswiadomym" laską kity wciskać, żeby je tylko poderwać na fotopadłam ostatnio "ofiarą" takiego pana i musze powiedzieć, że mnie nieźle rozbawił
![]()
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
obawiam sie kropelka, że jesteś w mniejszości. Jak ja poszedłem z moją dziewczyną do sklepu do pokazała mi jakieś takie małe ustrojstwo, w którym nawet się obiektyw nie wysuwał i określiła,że taki słodki jest, bo jeszcze jakiś oczojebny kolor miał. Potem jak już się nauczyła co to jest szeroki kąt i tele to stwierdziła,że kosztuje 1/3 mojej eLizabeth, a ma wszystko. Dostała za swoje :P, miała intensywny kurs czego małpka zrobi, a czego nie zrobi.
Co do "ekspertów" podrywaczy, to w każdej dziedzinie jest pełno takich, a jak wszystko podpiera national geographic to pewne,że będzie beka. Choć w fotografii to można oglądająć zdjecia ludzi z NG wiele nauczyć
Pozdrawiam
fahrenheit no może i w mniejszości, ale fakt faktem nie fair jest takie podejście facetów, że jak dziewczyna to nie zna się ani na samochodach, ani na piłce ani na jakimś sprzęcie, jest wiele dziewczyn, które mają o tym pojęcie...
hehe co do tego "eksperta" no chyba na oczy nawet NG nie widział....
zresztą...dziewczyny które focą też podrywają facetów na fotowięc działa to w obie strony
![]()
ja nie podrywa kurdę....oni sami się łapią![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się