Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 15 z 24 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Bo juz od dawna wiadomo ze 90% tych gwiazdeczek wytapetowanych mysli tylko o sobie i wie ze na nia kazdy poleci wiec szacunek z ich strony jest minimalny. W dzisiejszych czasach jesli kobieta jest wybitnej urody to poleci na kase, a jesli nie jest rewelacyjna z wygladu to poleci na charakter. Polaczyc sie tego za bardzo nie da :\ Albo bedziemy miec lalke na pokaz ktorej utrzymanie sporo kosztuje (nie tylko pieniedzy) albo normalna kobiete ktora potrafi zrozumiec wiele (ale na okladke gazet sie nie nadaje). I taka jest prawda od dawna

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Nie znasz się...
    Mój nawet gdy go transportuje to wystaje, bo się nie mieści. Wyobraź sobie: 20" szyna Utrzyma nawet długie tele.
    Teraz mnie calkowicie rozbawiles mialem na mysli sprzet czyli to co masz ponizej pasa Jesli 20" to idz do ksiegi guinessa
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    oj
    Panowie wy sami nei wiecie jak się wplayujecie w swoje bledne koło.
    Im wiekszy cham tym lepsa laska? to czgeo wy od kobiet w koncu oczekujecie? by byla fajna czy do lozka sie nadawala?
    Znam wielu co zgrywaja twardziela i chama i znajduje te swoje "laski" a potem cierpia bo ta laska znalazla lepszego a jak juz wylapiecie laske na normalnego faceta i dziewczyna ma w glowie poukladane to sami to psujecie bo nagle cos wam strzela do glowy, ze nie..nie da rady tak jej utrzymać. I wpadacie na pomysl ze utrzymacie ja tylko gdy bedziecie chama zgrywac...i psujecie wszystko.
    Nie mozecie brac ta sama miare wszystkich kobiet.
    Ja przestalem oceniac po wygladzie dziewczyny juz dawno i raczej dobrze na tym wyszedlem tj 5lat zwiazku i moze za 2 slub Bo zazwyczaj z te ladniejsze okazywaly sie albo plytkie umyslowo albo wolaly takich, ktorzy je skrzywdza albo ona ich Wiec na jedno wychodzi byli siebie warci
    Ostatnio edytowane przez tom170 ; 03-08-2008 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Potwierdzam, 5d+ grip + 85L to magnes na kobiety ;p
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Nie ma bata na dniach ide w teren z tele Dziewczyny raczej nie wyrwie, ale moze jakies ladne zdjecia uda sie zrobic
    Na świat spoglądam przez armatę...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Teraz mnie calkowicie rozbawiles mialem na mysli sprzet czyli to co masz ponizej pasa Jesli 20" to idz do ksiegi guinessa
    Dwuznaczność zamierzona, choć tylko w jednym przypadku wszystko się zgadza (tzn. aparatowym)

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Tom170 czy twoja kobieta czytala te twoja wypowiedz? nie wiem czy bylaby zachwybona. Robicie wielka przykrośc swoim kobieta, że tak piszecie teraz o nich. Serio.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

no i bardzo dobrze, bo ja poznałem swoją dziewczynę właśnie z 18-55 założonym na 400d poznałem, więc raczej na długość nie poleciała . Inna sprawa,że teraz to strasznie truje jak coś nowego kupuje i mówi,że jakby wiedziała,że będę przeznaczał kasę na szkła a nie na nią to by uciekła wtedy ... a teraz już nie mam wyboru, bo jej się inne rzeczy we mnie podobają .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fahrenheit Zobacz posta
    no i bardzo dobrze,...
    to jest wada szybkiej odpowiedzi, wyszło na to,że bardzo dobrze,że koledzy piszą tak o swoich dziewczynach, a chodziło,że podryw na aparat, zamierzony lub nie , nie jest niczym zdrożnym
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 03-08-2008 o 19:38 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec

Domyślnie

gorzej jak modelka/kolezanka zacznie zastepowac fotografa ostatnio po pierwszej probie zdjec portretowych ( sesja nie planowana, wynikow tez nigdzie nie pokazuje wazne, ze jej sie podobaja ) poszedlem z modelka/kolezanka do knajpki przy plazy zeby odpoczac, cos wypic% i pogadac, no i modelka wypila sobie, wziela sprzet i sama robila mi fotki i na dodatek chlopakowi obok ze stolika ( chyba taki wakacyjny podrywacz ktory zauwazyl, ze sama siedzi przy stoliku bo ja stalem w kolejce po %) bo wpadl jej bardzo w oko ( jaka szkoda, ze foto nie wyszlo hihi)
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

ja kiedyś grałem troszkę w tenisa i była zasada,że swojej rakiety nikomu w łapki nie dawałem bo to pecha przynosi, więc ze sprzętem foto mam podobnie

Bywalec

Domyślnie

teraz to juz wiem by nie dawac swojego sprzetu ( aparatu dla specyzowania) w kobiece dlonie w miejscu publicznym
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Strona 15 z 24 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów