ej, chłopaki, podrywaliście już panny "na fotografa" ??![]()
TAK
NIE
ej, chłopaki, podrywaliście już panny "na fotografa" ??![]()
hehedołącz ankietę do watku
![]()
no to jest ankietamoja pierwsza !!!!
![]()
coś mi się nie widzą te wyniki ankiety, póki co.... czyżby "mit artysty" przestał działać ? co za nieromantyczne czasy...![]()
Podobno najlepszym kandydatem na męża jest autor zdjęć - tak twierdzą aktorki. Cała sztuka polega na tym, że dobry fotograf "więcej widzi" od reszty facetów, a już napewno jest wrażliwym osobnikiem. Ważne jest też to, że potrafi dostrzec "głęboko ukryty" urok kobiety. Dziewczyna zaproszona na sesję czuje się wyróżniona z tłumu.
Ja pracuję w sklepie kosmetycznym. Jak któraś klientka wpadnie mi w oko, to pokazuję plik zdjęć z dotychczasowych sesji. Jeszcze żadna mi nie odmówiła, choć jadę na pożyczonym sprzęcie. Problem w tym, że tylko jedna modelka okazała się interesująca na dłuższą znajomość.:sad:
Ja pracuje w sklepie z ciuchami. Fajnie jest odpowiadać na pytania w stylu - Dobrze leży??![]()
A co do patentu na fotografa to lat temu parę jak jeszcze ze zwykłą małpą biegałem po Łazienkach.
"Najlepiej"wyszło mi na gitarrrrę. Ofiara podrywu jest teraz moją żoną
![]()
bez sensu
Ja tylko "na doktora"![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0