Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 17 z 24 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

hehehe...szkoda, że z reguły widać że to jakaś łajza <rotfl>
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a ja se wczoraj poderwałem..... biodro jak schodziłem po schodach..

Domyślnie

kropelka_ona a może opowiesz jak to ktoś próbowal Cię nieudolnie poderwac??
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nagor Zobacz posta
    kropelka_ona a może opowiesz jak to ktoś próbowal Cię nieudolnie poderwac??
    Pewnie jakiś dziadu co myślał że długa lufa zrobi za niego wszystko. A tak na prawdę sprzęt to tylko przenośnia. Powinien mówić "jestem osobą kreatywną i warto mnie poznać".
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Ja tam podrywałem... może niekoniecznie na aparat, czy na to, że robię zdjęcia... Ale dzięki temu była okazja, żeby zacząc rozmawiać :PPP
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

"artysci" zawsze mieli wziecie
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fmagik Zobacz posta
    "artysci" zawsze mieli wziecie
    Tak samo jak artystki
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Pewnie jakiś dziadu co myślał że długa lufa zrobi za niego wszystko. A tak na prawdę sprzęt to tylko przenośnia. Powinien mówić "jestem osobą kreatywną i warto mnie poznać".

hehe no włąśnie żaden dziadu nawet było na czym oko zawiesić...weszłam do sklepu foto, żeby rozejrzec sie troszke i pomacać co nieco:wink: był jakiś nowy chłopak i próbował wcisnąć każdemu soniacza 200chyba...no więc rozgladam się, w końcu podszedł, nie dość że cały czas gapił mi się w dekolt to gadał do mnie jak do debilki, bo stałam przed gablotką z kompaktami(rozglądałam sie za jakimś na prezent dla jednego szkraba)..i zaczęło się, że on focił prawie wszystkim, ile to sesji nie zrobił jakich to on pomysłów nie ma na fotki wiec sie nie odzywam i czekam aż skończy sie produkować....nie wytrzymałam jak zaczął gadać o tym jak to sony jest lepszy od canona pod wzgledem szkieł i wogóle,najśmieszniejsze było to, że kit przy tym S uwazał za lepszy od np 50 Ca jak dla 4-latka zaproponował kupno lustra to mnie rozwaliło wiec wyjechałam z historią canona, mniej więcej jak to było po kolei porównując z sony potem coś tam na temat plastyki szkieł i wogóle takie tam to biedak zbierał szczeke z podłogi i wołała koleżanke po pomoc8)

chłopy to jednak "bezmózgi" się robią jak zobaczą troche kolana na wierzchu nie obrażając nikogo, ale śmieszy mnie jak jakiś facet na siłe próbuje zaskoczyć dziewczyne znajomością nieznanego sobie tematu i hasłami typu :czego to nie robiłem itp

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kropelka_ona Zobacz posta
    chłopy to jednak "bezmózgi"
    Zgadzam się w 100%.

Uzależniony

Domyślnie

OK. Nie ma co podrywać na fotografa czy na kogokolwiek. Jest to jednak sposób żeby podejść do panny. Co lepiej brzmi? "ktora godzina?" czy "mogę Ci zrobić zdjęcie?".
    Do tego nie potrzeba nawat lustrzanki czy kompaktu.Wystarczy komórka z aparatem lub bez. Zawsze można przygrać głupa na zasadzie: "wiedzialem że pozałuje wyboru komorki bez aparatu." Trzeba tylko zagadac a reszta potoczy się sama.
    Jak zaczniecie się przedstawiać jako profesjonaliści to przegraliście bo jesteście zainteresowani "nią" jako obiektem a nie osobą.
    Powodzenia chłopaki i używajcie długich szkieł do zdjęć a nie do przedłuzania swojej męskości.
    Pozdro.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Nie ma bata na dniach ide w teren z tele Dziewczyny raczej nie wyrwie, ale moze jakies ladne zdjecia uda sie zrobic
    To podejście mi się bardzo podoba bo to forum fotograficzne.

Co do całej reszty wszystkich wypowiedzi to tylko się drapię w głowę.

Robimy zdjęcia czy podrywamy laski? Jak ktoś to połaczy to super ale nie marnujcie kasy i energii jeżeli robicie to tylko dla dziewczyn. Jest wiele tańszych, łatwiejszych i skuteczniejszych metod. Np. Bądźcie sobą.

Odwołując się do czyjejś wypowiedzi(czytałem wybiurczo) na temat wyrwania laski na 5D i 85mm, to tylko pogratulować pomysłu. Wyrwiesz "fotografa-blachare". Paradoks i coś, raczej nie spotykanego. Dziewczyna która jest fotografem raczej nie poleci na kase. A ta co poleci na kase nie zobaczy w tym nic bardziej atrakcyjnego od kompakta który się mieści w tylnej kieszeni spodni.
    Jeszcze raz Powodzenia Koledzy;-)
    Ostatnio edytowane przez rOOmak ; 08-08-2008 o 07:01 Powód: Automerged Doublepost

Strona 17 z 24 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów