Zobacz wyniki ankiety: Czy poderwałeś dziewczynę "na fotografa" ?

Głosujących
346. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 14 z 24 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 233

Wątek: Podryw na....;)

Uzależniony

Domyślnie

To szkło istnieje na prawdę, czy to tylko fotomontaż?
    TUTAJ LINK, a w sieci, jeśli dobrze poszukać, są dokładniejsze specyfikacje. Co to dokładnie jest i czy istniało faktycznie, tego już nie wiem, bo na własne oczy nie widziałem, a "real" fotek w necie jakoś nie ma (co o niczym jeszcze nie świadczy, bo było tego pewnie kilka sztuk i to w latach 60.), nie sądzę jednak aby ktoś zmyślał tak dokładne dane jak wymiary i kilka innych dupereli podanych w tych specyfikacjach. Co ciekawe, waży ponoć mniej niż połowa tego Zeiss'a... nie mam wymiarów Zeissa, może jednak ten jest akurat większy ;-)
    OT się robi, więc ja się tu już w tej kwestii nie odzywam ;-)
    Ostatnio edytowane przez APP ; 03-07-2007 o 16:18

Novaline
    Guest

Domyślnie

a mi się raz udało na taką zawieszkę na smyczy od kolegi, który robił foty na Torze Poznań. Zawieszka z napisem "Fotograf" zrobiła swoje, gdy niechcący wypadła na blat baru ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta

Tego bym się nie obawiał, gorzej że prędzej czy później odwiedzi ten wątek któraś z naszych forumowych koleżanek :-?

odwiedzi odwiedzi i nieźle się przy tym bawi:wink:

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

no proszę jak życiowi sie pod koniec wątku zrobiło :>
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Mi wczoraj dziewczyna, która chodzi mi po głowie ciągle powiedziała, że jakby w jakiejś gazecie ukazało się jej imię i nazwisko jako autora to była by mega szczęśliwa i dumna. Powiedziałem jej, że ja to już mam wieeeeeelokrotnie za sobą. Zrobiło to na niej jakieś tam wrażenie, czyli kozak maślak ze mnie. No ale taki podryw na niewiele się zda, jeśli jest się idiotą

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Ciekawy wątek.

Ja jakoś na początku maja byłem pofocić w ogrodzie japońskim. Wziąlem tam na test stara Minoltę XG9 (rok produkcji 1978) z obiektywami 28mm i 200mm.. Nie powiem. Wzbudzalem dosyc spore zainteresowanie, kiedy robilem zdjecia mojej znajomej. Kilka osob nawet dalo mi swoje aparaty i poprosilo mnie, zebym im zrobil fotki .. Jak widac, wystarczy sie pokazac w towarzystwie z odpowiednim sprzetem i starczy

Zobaczymy co sie stanie jak sie przespaceruje z 400D i 70-200 hehe
    Na świat spoglądam przez armatę...

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Co one w nas biedne widzą?????? (Bo na pewno nie sprzet.) - Ale wątek fajny! ;-)
    Wiesz sprzętu sie nie pokazuje przed robieniem zdjęć
    A co do wątku to rzeczywiście ciekawy i nawet zabawny...
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Wiesz sprzętu sie nie pokazuje przed robieniem zdjęć
    Nie znasz się...
    Mój nawet gdy go transportuje to wystaje, bo się nie mieści. Wyobraź sobie: 20" szyna Utrzyma nawet długie tele.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    jednego sie w zyciu nigdy nie wypre... jestem absolutnie 100% MSS (męską szowinistyczną swinią)
    uganiającą sie spódniczkami i byc moze przez to sobie zycia nigdy nie poukłądam... ale do tego przed kobietami to sie znowu nigdy nie przyznam

i generalnie to przed wieloma laty zaobserwowałem pewną cholerna moim zdaniem niesprawiedliwosc...
    jestes miły, szczery, sympatyczny to kobiety cie lubia ale mimo to uważają cie za frajera...
    jestes kawał ch... nawet o lekkim cwaniackim profilu.... chca ci rodzic dzieci... i zero instynktu zachowaczego czy cokolwiek... chcesz miec fajną d... i to czesto musisz sie zrobic na bydle :] i nie ma reguły czy tępa czy wykształcona... pusta czy ambitna... wszystkie sie na to łapią...

dlatego człowiek nawet jak nie chce to musi z siebie zrobic MSS
    Skipper z tym się zgadzam też to odkryłem... Bo ja raczej z tych spokojnych miłych i wporządku kolesi jestem a im większa świnia tym fajniejszą dupe ma Ale co z tego, że ja tylko dyma bo idzie gdzies z nia to sie non stop kłócą albo wyzywają sie w kolejce po bilet do kina Mi sie to zdarzyło nie za przyjemne ale to fakt kobiety są (w sporej części te ładniejsze z wyglądu) bardzo puste i zawsze wybiora dresa który nie szanuje ich zamiast normalnego faceta To tak w skrócie bo jeszcze sie rozpisze i na całą stronę będzie... Ale zgadzam się z Toba w 100000000%
    A druga sprawa jak masz kobiete to na Ciebie leci jeszcze więcej a jak nie masz to nie :P
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

oj
    Panowie wy sami nei wiecie jak się wplayujecie w swoje bledne koło.
    Im wiekszy cham tym lepsa laska? to czgeo wy od kobiet w koncu oczekujecie? by byla fajna czy do lozka sie nadawala?
    Znam wielu co zgrywaja twardziela i chama i znajduje te swoje "laski" a potem cierpia bo ta laska znalazla lepszego a jak juz wylapiecie laske na normalnego faceta i dziewczyna ma w glowie poukladane to sami to psujecie bo nagle cos wam strzela do glowy, ze nie..nie da rady tak jej utrzymać. I wpadacie na pomysl ze utrzymacie ja tylko gdy bedziecie chama zgrywac...i psujecie wszystko.
    Nie mozecie brac ta sama miare wszystkich kobiet.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Strona 14 z 24 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów