Właściwie to co tu porównywać?
D80 jest lepszy pod każdym względem oprócz matrycy.
Właściwie to co tu porównywać?
D80 jest lepszy pod każdym względem oprócz matrycy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oz w morde, myslalem ze tego kotleta to juz nikt nie odgrzeje![]()
D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele
Canonowi można różne rzeczy zarzucić, ale obsługa aparatu jest intuicyjna, dotyczy to zarówno rozmieszczenia przycisków jak i menu.
Pozdrawiam
Zgłaszam votum separatum, bo z tą intuicyjnością to jest tak sobie, przynajmniej w przypadku 30D.
Do dzisiaj nie wiem, po jaką cholerę mam ten "Jump" i nigdy do końca nie wiem, kiedy którym akurat kółkiem kręcić i muszę próbować ?![]()
Znam aparaty nikczemnych marek z o wiele bardziej intuicyjnym menu.![]()
Pozdrówka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie miałem na myśli półki cenowej, tylko klasy technicznej aparatu i tu na pewno D80 stoi wyżej od 400D i porównywac go należy raczej z 40D.
A co do zdjęć, to oczywiście nie ma co porównywać.
Inni producenci wymyślają coraz to nowe gadgety do swoich puszek a Canon po prostu robi najlepsze zdjęcia i na tym polega sekret jego sukcesów.
Pozdrówka
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 12-01-2008 o 14:21 Powód: Automerged Doublepost
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz