Ano nie sprawdziłaś... to sprawdź. Ale bez obaw - ma być dostępny w połowie marca więc praktycznie już. Ale i tak z miesiąc, dwa potrwa zanim ceny sie ustabilizują.
A te oferty Allegro czy sklepów to preorder - dla niecierpliwych. A jak potem spadnie za 2 mies. cena to niecierpliwi będą sobie w brodę pluć. Wiem bo kupiłem jeden z pierwszych 40D, gdybym poczekał 2-3 mies to łącznie z cashbackiem miałbym ok 1000zł taniej - uczcie się cierpliwości na cudzych, nie własnych błędach.
No to jeszcze raz w skrócie: "Czyli wychodzi na równo, czyli nie ma co się prejmować - takie jest moje podejście." Tylko "większe (więcej) karty pamięci trzeba kupić.".A z tą matrycą to już nie wiem w takim razie czy to świadczy na korzyść czy niekorzyść tego 450d, ale generalnie o co w tym chodzi zrozumiałam![]()
Z wróżbiarstwa tu ludzie są raczej kiepscy, z obserwacji cen 40D radziłbym czekać 2-3 miesiące na stabilną cenę nowości albo na następny (jesienny) cashback ale to już naprawdę długo (ponad pół roku).No i jeszcze kwestia ceny- jesteście w stanie mi powiedzieć w jakim tempie tanieją nowości rynkowe typu 450d?